- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu ulei
Retete culinare care contin ulei
Ingrediente:
faina,
unt,
praf de copt,
apa,
oua,
zeama de lamaie,
sare,
fileuri de pangasius,
morcovi din conserva,
mazare din conserva,
rosii,
cascaval,
smantana,
nucsoara,
ulei,
piper,
Mod preparare: Batem oul cu apa si zeama de lamaie. Faina o amestecam cu praful de copt, untul la temperatura camerei si amestecul de ou.Framantam un aluat neted pe care il invelim in folie si il dam la frigide ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul, se omogenizeaza bine pana se topeste zaharul.Se toarna faina sarea, se framanta, intre timp ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se curata pestele, se spala si se sareaza. Se unge cu ulei o hartie pergament taiata in dreptunghi, care sa infasoare pestele o data si jumatate, capetele fiind cu 2 cm mai lungi. Se aseaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
pulpe,
cartofi,
mazare,
fasole verde,
gogosari in otet,
ciuperci,
ulei,
foaie dafin,
piper,
boia dulce,
usturoi,
sare,
Mod preparare: Pui uleiul in tava cu pulpele crestate un pic pe ambele parti. Lasi circa 20 min la cuptor intorcandu-le din cand in cand. Pe urma pui toate legumele in tava si torni un pahar de apa peste ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
muschi,
cartofi,
carnati,
morcovi,
foi de dafin,
rozmarin,
usturoi,
piper,
sofran,
busuioc,
piper boabe,
lamai,
vin alb,
ulei de masline,
rosii,
ceapa,
ata de bucatarie,
mujdei de usturoi,
smantana lichida,
sare,
paprik dulce,
ierburi provence,
ulei,
Mod preparare: Inca una din fripturile noastre preferate, gatim cu drag pt. familiari si prieteni la cina.Acest "Lombo" de obicei il umplem cu branza, sunca, diverse fructe proaspete sau seci, legume, diferite tipur ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
pachet de foi de placinta,
zahar,
branza,
gris,
faina,
stafide,
zahar vanilat,
zahar pudra,
ulei,
oua,
coaja rasa de lamaie,
Mod preparare: Se desfac foile de placinta si se pun cate una pe masa, una in stanga si una in dreapta. Se ung cu ulei si deasupra lor se pune o alta foaie de placinta care la randul ei se unge cu ulei si tot ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 minute
Mod preparare: Se taie ceapa marunt si se prajeste in doua linguri de margarina. Se curata dovleceii si se taie cubulete nu foarte mici. Se adauga peste ceapa prajita cu apa aproape cat sa-i acopere si o lingura de ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Pastele se pun la fiert intr-un vas cu apa,sare si o lingura de ulei.Intre timp ouale se bat bine, se adauga usturoiul pisat apoi branza topita, smantana si mararul si se amesteca bine.Dupa omogenizar ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se spala puiul (nu se portioneaza, se lasa intreg), se unge cu ulei, cu sare, cu piper si cu cimbru si afara si pe dinauntru si se introduce in el ceapa taiata in patru, catei de usturoi taiati in ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 40 minute
Mod preparare: Este preferabil ca sa fie ceapa de apa alba si pestele de acelasi soi si marime. Intr-o oala se pun bucatile de peste, tot otetul si apa doar cat sa acopere pestele. Se pune la fiert pe tabla la foc ...
Complexitate: Mica
Durata: 5 ore si 30 minute
|
Intra in cont
|