- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu ulei
Retete culinare care contin ulei
Ingrediente:
piept de pui,
orez,
oua,
morcovi,
telina,
ardei gras,
ceapa,
varza,
ulei,
sare,
piper,
patrunjel verde,
Mod preparare: Orezul bine ales, se spala si se fierbe cu sare. Se taie legumele jullien si se fierb in baie de ulei. Se scurg bine si se amesteca cu ouale facute omlete si orezul fiert.Se adauga pieptul d ...
Complexitate: Medie
Durata: 45 minute
Mod preparare: Mezelurile se curata de membrana, se taie felioare subtiri sau cuburi si se asaza in uleiul infierbintat, amestecand cu paleta pentru a se rumeni pe toata suprafata. Cand sunt aproape rumenite, s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine se amesteca pana la omogenizare.Se adauga sarea, piperul, nucsoara, cimbrul si 2 oua crude apoi se amsteca di ...
Complexitate: Medie
Durata: 15 minute
Ingrediente:
platica,
rosii,
ardei gras,
cartofi,
patrunjel,
masline,
ceapa,
vin alb,
ulei,
foi de dafin,
piper macinat,
suc de rosii,
sare,
Mod preparare: Platica se curata, se spala se freaca cu sare. Se pune la cuptor cu rosiile ardeii, maslinele, ceapa, cartofii (fierti pe jumatate), ulei, foi de dafin, piperul si vinul. Se lasa la cuptor ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Incing tigaia, sparg ouale, condimentez, las capacul pana se incheaga albusul. Pregatesc salata: castravetele curatat il tai felii subtiri, adaug sare dupa gust, ulei de masline, smantana.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Ingrediente:
piept de pui,
ardei gras,
ceapa,
ulei,
oua,
smantana,
sare,
foi de placinte,
piper,
marar,
Mod preparare: Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja, se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se taie in lamele fine. Se spala pieptul de pui (poate fi si de curca) se taie in feliute subtiri ca si ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
zahar,
untura,
faina,
miere,
lapte,
oua,
bicarbonat,
zahar pudra,
unt,
vanilie glazura,
ulei,
cacao,
apa,
budinca de vanilie,
Mod preparare: Ingredientele de la blat se framanta toate la un loc si se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac doua foi care se taie in trei pe lungime egale, cat este inca calda foaia. In ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Separam albusurile de galbenus, albusurile se bate spuma impreuna cu 4 lingurii mari de zahar, galbenusurile se amesteca cu uleiul si cu praful de copt, dupa aia se amesteca in compozitie, amestecam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cartofi,
fasole verde,
ulei,
usturoi,
busuioc,
cascaval ras,
muguri de pin,
ulei de masline,
paste,
Mod preparare: Carofii se taie cuburi iar fasolea se taie jumatati si se fierb 15-20 min in apa cu sare. Ustuoiul, busuiocul, mugurii de pin si cascavalul se paseaza cu mixerul. Se adauga treptat uleiul ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in ulei cu putina apa, apoi se adauga boiaua de ardei si faina cernuta; se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|