- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu ulei
Retete culinare care contin uleiMod preparare: Ouale se bat bine cu mixerul pana devin spuma, se adauga zaharul si se continua amestecarea cu mixerul. Se adauga si uleiul, zaharul vanilat si esenta de rom, se bat toate bine, dupa care adaugam fain ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Ingrediente:
ciocanele de pui,
spanac,
ardei gras rosu,
rosii,
ceapa,
patrunjel,
ulei,
lamaie,
ulei de masline,
paprik,
sare,
piper,
condimente,
Mod preparare: Intr-o craticioara puneti la prajit ciocanelele de pui condimentate in ulei. Intoarceti-le pe toate partile pana prind putina crusta. Adaugati ceapa, caliti cateva minute apoi ardeiul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
faina,
ulei,
lapte,
sare,
drojdie,
salam de sunca,
carnati,
cas de oaie,
ceapa verde,
rosii,
ardei gras rosu,
ardei gras verde,
oua,
condimente,
ketchup,
Mod preparare: Drojdia se pune la crescut in putin lapte caldut cu 1/2 lingurita zahar.Faina cu uleiul, sarea si drojdia crescuta se framanta bine adaugand putin cate putin lapte caldut.Dupa ce am framantat blatul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cartofi,
ceape,
telemea,
branza de vaci,
branza topita,
oua fierte,
oua crude,
carnat afumat,
lapte,
paine,
rosii,
margarina,
ulei,
patrunjel,
piper,
Mod preparare: Se spala cartofii cu un buretel si se pun la fiert in coaja in apa rece cat sa-i acopere cu 2-3 cm.Se lasa sa fiarba 20 minute de cand a inceput sa clocoteasca, la foc mic cu capac.Intre timp ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Din pieptul de pui se pregateste un snitel. Peste snitel adaugam ciuperci (pe primul sfert de snitel) apoi cascaval, jumatate din cantitate (cascavalul ras) si pe ultima parte vom pune sunca ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
spanac,
castraveti,
frunze de telina,
masline,
ulei,
zeama de lamaie,
sare,
piper,
mustar,
Mod preparare: Castravetii spalati, curatati de coaja se taie felii, se presara cu sare si se lasa cca 20 minute. Se scurg apoi de zeama si se amesteca cu spanacul spalat si taiat fin, dupa care se asaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Fierbi grisul cu laptele si dupa ce s-a ingrosat, il dai deoparte si-l lasi la racit.Il amesteci cu urda, mararul tocat, usturoiul tocat, ouale si un praf de sare pana se omogenizeaza. Curatam ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Pregatim umplutura: ceapa si ardeul taiate marunt se pun sa se caleasca bine, se adauga sosul de soia si rosile date pe razatoare. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la foc mic acoperit ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
salata verde,
cascaval,
piept de pui afumat,
castraveteti,
rosii,
ridichi,
porumb,
iaurt,
mustar,
zahar pudra,
sare,
ulei,
otet balsamic,
Mod preparare: Se spala salata si se rup frunzele.Cascavalul si pieptul de pui se taie fasii.Castravetele se spala si se taie in rondele.Rosiile si ridichile se curata, se spala si se taie in felii.Porumbul din ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Ceapa tocata marunt se inabusa in ulei pina se inmoaie. Se adauga orezul ales si spalat, morcovul ras pe razatoarea de zarzavat si se lasa sa se prajeasca putin. Se adauga bulionul, 2 linguri de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|