- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu ulei
Retete culinare care contin ulei
Ingrediente:
ciolan afumat,
ceapa,
morcovi,
cartofi,
radacina patrunjel,
radacina pastarnac,
telina,
ardei rosu,
ulei,
bors,
concentrat de legume,
ardei iute,
fidea,
patrunjel,
leustean,
smantana,
Mod preparare: Se spala ciolanul si se pune la fiert in 2-2,5 l apa rece. Se fierbe incet pana cand carnea se inmoaie. Apoi se scoate ciolanul, zeama se pastreaza. Carnea se lasa sa se raceasca, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cepe,
morcovi,
telina,
pastarnac,
ardei,
dovlecei,
fasole verde,
cartofi,
rosii,
usturoi,
condimente,
marar,
patrunjel,
piper,
sare,
ulei,
Mod preparare: Se curata si se spala legumele.Ceapa se toaca julien si se pune pentru cateva minute in uleiul incins bine, se amesteca si se stinge cu apa calda. Se adauga morcovul taiat rondele, pastarnacul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
faina,
ou,
ulei,
unt,
sare,
lapte,
drojdie,
zahar,
ciuperci,
carnati de casa,
ceafa afumata,
rosii,
ceapa,
cascaval,
smantana,
sos de rosii,
branza de oi,
Mod preparare: Dizolvam drojdia cu zaharul, 2 linguri lapte, 3 linguri faina. Lasam la cald sa creasca 5 minute, apoi incorporam toate ingredientele.Framantati pana ce obtineti un aluat omogen, care se desprind ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
salam,
cas afumat,
fasole verde,
rosii,
castravete,
ceapa,
mustar,
otet de mere,
ulei,
sare,
piper,
ceapa rosie,
codite de ceapa,
Mod preparare: Se taie salamul mai intai in felii ceva mai groase si pe urma fiecare felie in patru. Casul se taie si el felii si apoi fasii.Pastaile de fasole se curata, se spala, se taie bucati lungi de 2-3 c ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
morcovi,
varza,
gogosar,
ardei gras,
pasta de rosii,
ceapa,
carnat afumat,
iaurt,
marar verde,
sare,
piper,
ulei,
Mod preparare: Se curata morcovul si se taie rondele. Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se lasa intreaga (dupa fierbere se arunca).Gogosarul si ardeiul se taie felii subtiri.Morcovul, carnatul ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
ou,
zahar,
faina,
praf de copt,
ulei,
zahar vanilat,
suc de portocale,
budinca de vanilie,
esenta de vanilie,
smantana,
zahar pudra,
zeama de lamaie,
Mod preparare: Se bat albusurile spuma.Se adauga zaharul cate putin, galbenusurile si zaharul vanilat. Faina se toarna in ploaie mestecand cu o lingura de lemn, praful de copt si uleiul.Se coace in tava de la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
piept de pui,
oua fierte,
pesmet,
usturoi,
ceapa,
faina,
piper,
gelatina,
smantana,
ulei,
sare,
Mod preparare: Pieptul de pui se toaca impreuna cu ceapa.Se adauga pesmetul usturoiul pisat impreuna cu sarea si piperul, apoi oul crud.Oaule fierte se taie in sferturi.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt care se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
faina,
zahar,
apa,
ou,
ulei,
esenta de rom,
esenta de vanilie,
amoniu pentru prajituri,
mar,
scortisoara,
Mod preparare: Se separa oualeGalbenusurile se amesteca, cu zaharulPeste aceasta compozitie se adauga 5 linguri de apa si amestecam.Se adauga amoniul pentru prajituri care in prealabil a fost diluat cu o lingura de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Se taie vanata de capete si se feliaza .Se presarea sare peste aceste felii si se lasa las curs pt a elimina gustul amar.Se usuca bine cu un servetel de bucatarie absorbant.Se incinge uleiul intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
pastravi,
sampanie,
cap de crap,
usturoi,
ceapa,
morcovi,
boabe de mazare,
ardei gras rosu,
ulei,
zeama de lamaie,
piper,
sare,
Mod preparare: Oasele de peste impreuna cu resturile de carne de peste si pilea se pun intr-un vas.Se adauga 2,5 litri de apa.Se lasa in apa rece aproximativ o ora, pentru a se dizolva cat mai multa geleatina.Apoi s ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
|
Intra in cont
|