Retete culinare care contin ulei

Placinta cu dovleac
Mod preparare: Dovleacul curatat de coaja si seminte se da pe razatoarea marea si se pune la calit cu margarina sau uleiul si zaharul. Se fierbe pana se face ca un gem legat. Cand este rece, se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Pui cu ananas
Mod preparare: Se amesteca puiul cu amidonul si 1/2 din sosul de soia. Se incing 2 linguri de ulei si se prajeste puiul. Se scoate si se tine cald.Se adauga si restul de ulei si se incinge. Se pune ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Prajitura - Budinca
Ingrediente: ou, zahar, faina, cacao, lapte, ulei,
Mod preparare: Pregateste cuptorul la 200 C, pregateste o tava rotunda, cu margini destul de inalte si cu un diametru mediu pe care sa o ungi cu caramel lichid. Daca nu ai caramel lichid cumparat poti sa faci s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Salata de fasole verde cu ceapa
Mod preparare: Fasolea verde se curata, se spala, se rupe bucati si se pune la fiert in apa sarata care clocoteste. Se fierbe 15 minute, se scurge (nu complet) si se pune in salatiera, turnand deasupra uleiul ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Cosulete de parizer cu oua
Ingrediente: ou, parizer, ulei, sare, piper,
Mod preparare: Intr-o tigaie mare se pune uleiul si cand este incins se aseaza feliile de parizer una langa alta. La caldura pielita se strange, iar feliile de parizer capata aspectul unui cosulet. In ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Placinta cu mere
Mod preparare: Intr-un bol se amesteca apa minerala cu uleiul, sarea, bicarbonatul si se adauga faina in ploaie pana aluatul se dezlipeste dupa maini si are o consistenta potrivita pentru a putea fi intins in foi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pizza cu carnati, kaizer , branza si ardei
Mod preparare: Se face un blat de pizza din primele 4 ingrediente la care se adauga putina sare, se framanta si se lasa la cald sa dospeasca 20 minute.Intre timp carnatul se taie feliute, kaizerul si salamul cubulet ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Fasole cu ciolan
Mod preparare: Se fierbe fasolea la oala de presiune impreuna cu ciolanul si morcovii. Se calesc ceapa si gogosarii taiati bucati mari, apoi se adauga sucul de rosii. Se amesteca fasolea si carnea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Bors de sfecla rosie
Mod preparare: Se curata toate zarzavaturile. Sfecla rosie se taie cubulete si se da deoparte. Morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, ceapa se toaca marunt, se incinge uleiul intr-o oala, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
CLATITE CU VANILIE
Mod preparare: Se amesteca cu mixerul, intr-un castron, faina,praful de budinca si ouale. Treptat se adauga sifonul, amestecand continuu. Se adauga praful de sare si se amesteca pana capata consistenta ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute