Retete culinare care contin ulei

Paste cu piept de pui
Mod preparare: Fierbi pastele, le clatesti cu apa rece si le lasi la scurs. Pieptul de pui il tai cuburi.Calesti ceapa, adaugi pieptul de pui,adaugi o cescua mica de apa.Lasi sa scada apa.Cand carnea e patrunsa, ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Salata de varza murata cu boia de ardei dulce
Ingrediente: varza, ulei, piper, boia ardei dulce,
Mod preparare: Se spala varza bine.Se taie fideluta. Se adauga uleiul, piperul si jumatate din boia de ardei dulce.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Tocana picanta cu carne de porc
Mod preparare: Se spala carnea, se taie felii si se prajesc in ulei incins. Cand este usor rumenita se scoate pe o farfurie si se pastreaza calda. Separat se toaca cepele si se pun sa se caleasca in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
SALATA DE PUI
Mod preparare: Tai carnea bucatele mici.O amesteci cu restul ingredientelor, stropesti cu otet, ulei si potrivesti de sare si piper.Maioneza o pui numai inainte sa servesti salata.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Pesti prajiti cu  sos de bulion
Mod preparare: Curatam pestii de solzi si maruntaie, ii decapitam si ii spalam bine, bine. Din capetele curatate de branhii si de osul amar si spalate bine, facem o zeama de peste prin fierbere in apa cu sare. ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Salata cu piept de pui si masline
Mod preparare: Pieptul de pui se taie fasii lungi si inguste, se sareaza, se pipereaza si se prajeste 7 minute, uniform, in untul incins. Se scoate pe hartie absorbanta si se lasa sa se raceasca.Salata verde ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
CARNE DE VITEL CU OREZ
Mod preparare: Ceapa se taie marunt, ardeiul se curata de seminte si nervuri si se taie in fasii subtiri. Se calesc apoi in ulei si cand ceapa devine transparenta.Se adauga rosiile fara pielita si tocate marunt ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
SALATA DE PASTE FAINOASE
Mod preparare: Pastele fierte dupa instructiunile de pe ambalaj.Se scurg de apa, se amesteca cu usturoiul maruntit, ceapa taiata fin (chiar razuita pe razatoare cu gauri mici).Se adauga otetul, mierea si un sos ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
CIORBA DE FASOLE VERDE
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
CIORBA DE FASOLE VERDE
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute