Retete culinare care contin supa

Varza umpluta cu carne
Mod preparare: Carnea si costita se spala si se taie bucati. Varza se alege cate una la portie si se curata de cotoare avand grija sa ramana intreaga.Se opareste in apa clocotita cu sare si se scurge.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Rulade de vitel cu busuioc
Mod preparare: Ruladele se condimenteaza apoi se ung cu mustar. Taiati pe din 2 feliile de sunca, ungeti-le cu branza, puneti 2-3 frunzulite de busuioc pe fiecare apoi asezati-le pe amandoua, una peste ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Pui manastiresc
Mod preparare: De va asteptati la o mancare simpla -manastireasca, aflati ca nu e chiar asa! Puiul acesta nu prea e pentru calugari, pare mai degraba "o gateala festiva, pentru oaspeti" .O mancare bogata , gustoasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
PUI IN STIL SPANIOL
Mod preparare: Se taie puiul curatat si spalat in 8 bucati, se usuca cu un prosop alb absorbant, se introduc intr-o punga cu sarea, faina si piperul.Se inchide bine punga si se agita bucatile de carne pt a se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Volovan acompaniat de crochete de piure
Mod preparare: Se pune puiul la fiert impreuna cu ceapa taiata in doua, foile de dafin si morcovul, nu uitand de pus sare.Se lasa la foc iute pana da in clocot. Se spumuieste si se da la foc mic cca. o ora, dup ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Piept de pui in cratita cu legume
Mod preparare: Se incinge cuptorul la 190?C.Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pun dovleacul, cartofii, coriandru, thym, zeama de supa de pui si catei de usturoi zdrobiti.Se lasa sa dea intr-un clocot apoi se lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
SALATA DE CARTOFI
Mod preparare: Cartofii fierti se curata de coaja si se taie in doua. Se pastreaza 100g. pentru sos.Se fierbe broccoli "al dente".Se amesteca cu mixerul toate ingredientele pentru sos, inclusiv restul cartofilo ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Friptura de porc la tava, cu macaroane
Mod preparare: Carnea se spala, se taie bucati mari si se inabusa la cuptor in ulei si cu putina supa. In timpul inabusirii se stropeste carnea cu sosul format in vas. Spre sfarsit se stropeste friptura ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Chiftelute albe  cu sos alb
Mod preparare: Cartoful se curata si se da prin razatoarea mica la fel si ceapa.Se amesteca carnea cu cartof ou, orez, ceapa si verdeturile tocate marunt.Se condimenteaza si se face din aceasta compozitie niste ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Pui romanesc
Mod preparare: Varza se taie marunt se pune intr-un castron si se adauga dupa gust boia si piper.Carnea de pui se fierbe bine, apoi se pune la prajit in tigaie in unt. Cand este aproape gata se adauga 100g ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute