Retete culinare care contin suc de rosii

Curcan Bolognese
Mod preparare: Curatam legumele si le pregati astfel: ceapa si ardeiul le taiem cubulete, morcovul si telina le dam pe razatoarea fina.Intr-o tigaie incalzim 2 linguri de ulei cu 4 linguri de apa. Adaugam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Chiftele marinate
Mod preparare: Carnea slaba de porc sau, daca este mai grasa amestecata cu carne de vitel sau piept de pui, se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu franzela, inmuiata numai o secunda in apa rece si bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Paste de casa cu carne
Mod preparare: Intr-un castron pui oualele, sarea, uleiul si putina faina. Amesteci bine, apoi pui compozitia pe o suprafata plana si framanti cu faina pana obtii ococa usor maleabila. Intinzi foaie subtir ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mazare cu piept de pui
Mod preparare: Se caleste ceapa intr-o lingura de ulei pana devine sticloasa. Adaugati faina cu lingurita de boia si amestecati bine pana acestea sunt incorporate.Puneti mazarea si bulionul, amestecati usor si ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Musaca cu carne de curcan
Mod preparare: Se pregateste carnea pentru musaca. Vom toca carnea la robot sau la blender. Vom praji putin ceapa in ulei din samburi de struguri, ardeiul taiat felioare, cu vegeta fara sare. Se tine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Varza cu costita afumata
Mod preparare: Varza se curata de frunzele lovite,murdare se spala si se taie marunt.Se freaca cu sare mare si se da deoparte.Costita se taie si se pune in apa calduta timp de 10-15 minute cat se incalzeste apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Bors de vita
Mod preparare: Se fierbe carnea de vita, spumand din cand in cand. Ceapa taiata cubuletze se caleste in putin ulei, apoi se adauga morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoare si ardeiul gras taiat ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
CRAP LA CUPTOR
Mod preparare: Se curata pestele de solzi si intestine, se spala, se condimenteaza cu condimetul special pentru peste (atat inauntru cat si pe dinafara) si se pune in tava in care se afla deja ulei.Ardeii se taie ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Peste la cuptor cu sos si garnitura de legume
Mod preparare: Pestele curatat se taie bucati, pe care se presara sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie amestecata in prealabil cu putin ulei si condimente. Ceapa se taie fideluta si se caleste cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Fasole cu ciolan
Mod preparare: Se fierbe fasolea la oala de presiune impreuna cu ciolanul si morcovii. Se calesc ceapa si gogosarii taiati bucati mari, apoi se adauga sucul de rosii. Se amesteca fasolea si carnea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute