Retete culinare care contin spanac

Budinca de branza cu spanac
Mod preparare: Spanacul se spala si se introduce in apa clocotita. Se lasa la fiert. Orezul se spala si se pune la fiert. Se toaca marunt mararul, ceapa si usturoiul. Branza se da pe o razatoare ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Rulada de pui a la Nico
Mod preparare: Pieptul de pui se toaca marunt si se va marunti cu robotul pana va rezulta o pasta fina.Se vor adauga ouale rand pe rand se adauga vegeta si la final se va adauga smantana lichida.Se amesteca toate ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Musaca de spanac
Ingrediente: spanac, carne, ceape, grasime, ou, bulion, sare, piper,
Mod preparare: Se inabusa ceapa taiata marunt.Se adauga carnea tocata.Se inabusa impreuna picurand cate putina apa rece.Se mai trece odata prin masina de tocat carne.Se amesteca cu un ou intreg.Se adauga verdeata, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 m
Piure de conopida cu spanac si sos de tomate
Mod preparare: Buchetele de conopida se fierb in apa cu sare pana cand se inmoaie apoi se fac piure cu 100 ml lapte si 25 gr unt.Se adauga 1 lingurita mustar, sare si piper, dupa gust.Pentru sos, se amesteca intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Rulouri de spanac umplute
Mod preparare: Se aleg frunzele mari. Se prepara un sos alb gros: se incalzeste pe foc untul fara a se ingalbeni, se amesteca cu faina, se stinge cu lapte cald, se potriveste la gust de sare, piper si putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Rulada de pui cu spanac
Mod preparare: Batem pieptul de pui si-l asezam pe o folie de aluminiu, stropita cu ulei. Asezonam cu sare si piper. Spalam bine spanacul din mai multe ape si-l taiem, nu foarte marunt. Curatam si taiem ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Pui umplut cu garnitura de legume
Mod preparare: Introduceti mana in pui si dezlipiti usor cu degetele carnea de pe oase, scotand osul de la piept, coastele si oasele de la partea superioara a pulpelor. Condimentati puiul cu ingrediente din ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Clatite umplute cu spanac si branza
Mod preparare: Pentru clatite procedam astfel: Intr-un castron punem toate ingredientele si le omogenizam bine (cantitatile de lapte, apa minerala, faina se pun in functie de cate clatite se doreste sa iasa) ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Supa crema de spanac
Ingrediente: spanac, unt, ceapa, ou, faina, lapte, oase, sare, apa,
Mod preparare: Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoara si se aseaza oala din nou la foc. Cand zeama clocoteste, se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 55 minute
Macaroane cu spanac
Ingrediente: ceapa, pesmet, unt, spanac, macaroane, sare, ulei,
Mod preparare: Spanacul oparit si tocat se inabusa in ulei cu ceapa prajita si sare. Se leaga cu pesmetul. Macaroanele rupte in bucati se fierb in apa cu sare. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora