- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu smantana
Retete culinare care contin smantanaMod preparare: Andivele se curata, se spala si se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg si se aranjeaza intr-o forma unsa cu unt, in straturi alternative de andive, smantana, parmezan ras, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Pestele se spala si se zvanta de apa.Ungeti o tava de copt cu o lingura de unt topit si asezati pestele.Amestecati smantana, restul de unt topit, ceapa, mararul uscat, sarea, cimbrul si piperul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
conopida,
dovlecei,
morcovi,
cartofi,
mazare,
ceapa,
rosii,
ulei de masline,
patrunjel,
delikat,
sare,
piper,
faina,
smantana,
Mod preparare: Legumele se curata si se spala. Doi morcovi se rad pe razatoarea mare si doi se taie bucati mici sau ronele. Doi dovlecei se rad pe razatoarea mare si doi se taie patratele. Cartoful ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se amensteca intrun bol smantana cu patrunjelul tocat marunt,sare, piper si putin rozmarin.Se tine in frigider.
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Mod preparare: Varza se taie fideluta. Morcovii, ceapa si ardeiul se spala si se taie marunt. Kaizerul se taie julien, se caleste cateva minute in ulei, apoi se adauga legumele si se calesc impreuna pana s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala bine cartofii si se fierb cu coaja. Cand sunt fierti, se curata si se taie felii nu prea groase. Intr-o tava smaltuita sau intr-o cratita se aseaza un rand de cartofi, se presara ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
usturoi,
unt,
faina,
vegeta,
cascaval,
smantana,
sare,
piper macinat,
nucsoara,
ceape,
ceapa verde,
paine,
salam de vara,
Mod preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta.&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cartofi,
radacina de morcovi,
radacina de pastarnac,
radacina de telina,
radacina de patrunjel,
loboda,
spanac,
ceape,
usturoi verde,
leustean,
patrunjel,
ulei,
oua,
faina,
smantana,
bors acru,
marar,
hasmatzuchi,
Mod preparare: Ceapa si usturoiul se calesc foarte putin in ulei incins, se adauga cartofii taiati cuburi, radacinoasle date pe razatoare, apa.Se lasa la fiert.Intre timp se curata se spala zarzavatul si se adauga p ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se amesteca faina cu smantana intr-un vas care se pune apoi pe foc mic. Se amesteca mereu pana cand incepe sa fiarba. Se ia imediat de la foc, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se curata ciupercile, se spala, se taie cotoarele si se sareaza. Se aseaza intr-o cratita unsa cu unt. Se dau la cuptor 20 minute si cind se scot se acopera cu smantana sau cu sos de smantan ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|