- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu smantana
Retete culinare care contin smantanaMod preparare: Intr-un vas mediu se incalzesc cafeaua, laptele si siropul de ciocolata. Se indeparteaza apoi de pe foc. In timp ce compozitia se incalzeste, se bate smantana iar apoi se mesteca cu crema de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
cartofi fierti,
ridichi,
ardei galben,
rosii,
ceapa,
iaurt,
smantana,
lamaie,
usturoi,
patrunjel,
coriandru,
Mod preparare: Cartofii fierti se curata si se taie cuburi. Ridichile se spala bine si se toaca fin. Ardeiul se taie patratele, rosiile se taie felii, ceapa verde inele. Se amesteca toate intr-un ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
muschi de vaca,
carne de vaca,
sunca,
ceapa,
unt,
sare,
piper,
patrunjel tocat,
ou,
zeama de carne,
smantana,
Mod preparare: Se curata muschiul de pielite. Se despica muschiul in doua in lungime, dar nu de tot. Se scoate o fasie de carne din mijloc, care se trece prin masina de tocat, impreuna cu celalalt muschi ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Bucatile de carne si ceapa se inabusa cu 100 ml de apa. Cand carnea este gata, se scoate separat.Se adauga faina dizolvata in 150 ml de apa rece, sare, smantana, 1 l de apa si se fierb cca 15 min ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
ou,
zahar,
suc de portocale,
faina,
amidon,
foi de gelatina,
branza dulce,
iaurt,
lamai,
coacaze,
smantana,
praf de copt,
Mod preparare: Se amesteca galbenusurile de ou cu zaharul si sucul de portocala. Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza in galbenuse alaturi de faina amestecata cu amidonul si praful de copt. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Mod preparare: Ceapa se spala, se curata si se toaca marunt, ficateii se tin in apa rece circa o jumatate de ora pentru a iesi sangele din ei apoi se spala si se scot intr-o sita sa se scurga, intr-o oala se pune ap ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pun intr-un castron galbenusul, mustarul, sarea si piperul. Se amesteca cu un tel in forma de para incorporand treptat uleiul (putin mai repede decat la maioneza).Adaugati apoi otet, smantana ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Punem intr-un vas un pic de ulei, dupa care adaugam faina si facem un rantas. Cand este gata, punem apa si usturoiul zdrobit, sare dupa gust si piper.Se lasa la fiert, dupa care adaugam smantana ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Cascavalul se amesteca cu faina praful de copt si sunca.Galbenusurilele amestecate cu smantana, se incorporeaza cu celealte ingrediente, se condimenteaza. Albusuilele se bat spuma si se adauga la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se freaca untul spuma, se adauga branza data prin sita sau foarte bine sfaramata cu furculita, smantana, grisul, miezul de piine bine sfaramat, laptele si ouale bine batute. Se amesteca totul ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
|
Intra in cont
|