- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Se coc vinetele, se scurg bine dupa care se mixeaza.Ceapa se toaca exagerat de fin, se stoarce de zeama se amesteca cu maioneza si se orneaza dupa dorinta.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ceapa si ardeiul rosu se taie marunt, se topesc doar 1-2 minute in 2 linguri ulei de masline, deasupra se pune carnea si 100 ml apa, se face focul mic si se lasa sa fiarba acoperit, se mai adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: In laptele fiert si racit se dizolva drojdie de bere. Se amesteca apoi cu putina faina, se adauga cartofii fierti si dati prin masina de carne, sare, 1-2 oua. Se framinta bine si se face o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Bucatile de carne de curcan se spala si se inabusa intr-un vas cu ulei cu putina supa. Se adauga apa pentru fierbere, cat sa acopere carnea. Ceapa curatata, spalata, taiata marunt se pune ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Carnea de vita in prealabil se fierbe aproximativ 30 minute pentru a se inmuia deoarece este mai atoasa, dupa care se scoate si se lasa in asteptare. Legumele se spala, se curata se taie, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ulei,
usturoi,
faina,
apa,
hrean,
sare,
oua,
patrunjel,
smantana,
lapte,
vegeta,
piper,
Mod preparare: In uleiul fierbinte se pune usturoiul tocat, imediat faina, se amesteca de doua ori dupa care se adauga apa rece cate putin sa nu se faca cocoloase, apoi hreanul si un pic de sare, se fierbe putin si ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Fiecare scrumbie se cresteaza pe interior, pe langa coloana, pe toata lungimea, (fara sa fie taiata si pielea pe exterior)si se sareaza usor;Umplutura:2 lamai se curata de coaja si se taie marunt,&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Blatul:Se bate bine untul cu zaharul, vanilia si o priza de sare pana devine spuma, se adauga faina amestecata cu praful de copt si ouale.Se toarna compozitia intr-o forma de tort cu fundul detasabil ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 35 minute
Mod preparare: Se taie ceapa fideluta si se pune la prajit, dupa ce a prins culoare maronie se adauga ciupercile taiate feliute.Se adauga apa si se lasa sa fiarba 15.Intre timp se amesteca smantana cu faina si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Se taie varza fideluta.Se fierb ouale si se taie rondele, se scot samburii maslinelor si se taie in rondeleSe taie jambonul cuburi, se pune totul in salatiera si se asezoneaza dupa gust.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
|
Intra in cont
|