- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Se spala ficatul, se sterge bine cu un servet curat, se taie bucati de grosimea unui deget, se tavalesc prin faina, se scutura bine si se prajesc in ulei incins. Ficatul nu se sareaza decat dupa ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Oualele se bat bine apoi se adauga mozzarela taiat cuburi, sarea si mararul. Ciupercile taiate in sase se prajesc in tigaie la foc mic. Dupa ce s-au prajit ciupercile se adauga amestecul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
ceapa,
untdelemn,
faina,
pasta de ardei,
lamaie,
zarzavat,
apa,
piper,
marar,
patrunjel,
sare,
Mod preparare: Ceapa, tocata marunt sau rasa pe razatoarea cu gauri mici, se caleste in untdelemn doua minute, fara sa se rumeneasca, numai pana ii scade propria-i apa. Se pune un varf de cutit boia de ardei sa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se unge vasul in care se fierbe orezul cu unt in strat mai gros.Se pune orezul si apa (ca sa fie orezul acoperit cam de 2 degete ) maggi, coriandrul, cardamom si un praf de sare si se da la cuptor sa ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
morcovi,
margarina,
concentrat de legume,
usturoi,
ceapa,
patrunjel verde tocat,
rozmarin,
sare,
piper negru macinat,
Mod preparare: Se curata morcovii, se spala si se taie rondele subtiri pe diagonala.Se-ncinge margarina intr-un tuci, se pun toate ingredientele plus sarea si piperul, si se fierb cu capac circa 15-20 de minute la ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
ou,
oua,
franzela,
unt,
ceapa,
marar,
sare,
piper,
pesmet,
salata verde,
patrunjel,
smantana,
faina,
Mod preparare: Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se curata si se taie in doua pe lung. Se scot cu atentie galbenusurile, se pun intr-un castron si se freaca cu untul, adaugand apoi galbenusul crud, ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Proces tehnologic de preparare: carnea de crab se toaca si se amesteca cu mustarul, maioneza, ou, sare, piper, pesmet. Se formeaza chiftelute presate si se frig pe grill.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Chimenul se caleste intr-o lingura de ulei. Zarzavatul se curata, se da pe razatoare si se pune la fiert impreuna cu chimenul. Dupa ce au fiert, se strecoara si zeama se pune din nou la fier ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Andivele, curatate, desfacute in frunzisoare si spalate bine, se taie in bucati potrivit de mari. Se aseaza in salatiera. Peste ele se toarna otetul preparat cu putina apa sare, una-doua ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
ou,
faina alba,
otet,
ulei de masline,
praf de usturoi,
patrunjel verde,
ulei,
piper,
sare,
Mod preparare: Fierbem bine 10 oua le racim si decojim. In timp ce fierbem ouale, celelalte 6 oua le batem cu faina, patrunjel tocat fin, piper si sare dupa gust pana se face ca o crema mai grosuta. Cele 1 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
|
Intra in cont
|