- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sare
Ingrediente:
dovlecel,
vanata,
ardei gras galben,
cepe,
usturoi,
mar,
masline negre,
sare,
piper,
peste,
sos picant,
vin alb,
Mod preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade C.Se curata legumele, se spala si se taie marunt. Ceapa curatata se taie in spalturi, cateii de usturoi, in feliute. Se aleg frunzulitele de rozmarin si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Se taie vanata de capete si se feliaza .Se presarea sare peste aceste felii si se lasa las curs pt a elimina gustul amar.Se usuca bine cu un servetel de bucatarie absorbant.Se incinge uleiul intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine.Se spala (pestele mare se portioneaza). Morcovii si ceapa se curata, se taie felii, se pun la fiert impreuna cu foile de dafin, piperul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
bame,
foi de dafin,
usturoi,
muguri de capere,
miere de albine,
ulei de masline,
sare,
otet de vin,
alge marine,
ceapa,
Mod preparare: Se spala bamele intregi si se scurg.Ceapa se taie julien. Se pune la fiert otetul (o parte la 2-3 de apa) cu condimentele, mierea si celelalte ingrediente. Cand aceasta compozitie ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
piept de pui,
cepe,
morcovi,
telina,
praf de curry,
smantana,
unt,
sare,
orez,
cubulet de unt,
Mod preparare: Se taie pieptul de pui cubulete si se prajeste putin-cca 5 min la foc mare (de preferat intr-un ceaun, sau o tigaie de teflon).Se adauga curry, ceapa taiata marunt, morcovii taiati rondele si telina ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de tare.Se intinde 1 foaie de circa 5 mm grosime.Se unge cu 1 ou batut cu putina sare.Se presara cu branza rasa (se poate presara si ma ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
cod,
pesmet,
cascaval,
coaja de lamaie,
marar,
boia dulce,
ou,
sare,
usturoi,
zeama de lamaie,
vin alb,
ulei de palmier,
Mod preparare: Se spala fileurile si se lasa la scurs.Se face urmatorul amestec: pesmetul se amesteca cu cascavalul, coaja de lamaie, mararul, boiaua, sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
pui,
slaninuta,
rosii,
ardei grasi,
cepe,
usturoi,
lamaie,
masline verzi,
masline negre,
foi de dafin,
ulei de masline,
sare,
piper,
sofran,
Mod preparare: Rosiile spalate se taie in patru, la fel si ardeii curatati de nervuri si seminte. Ceapa se curata si se taie rondele. Se inmoaie maslinele verzi in apa clocotita in care s-a turnat zeama ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
pastravi,
sampanie,
cap de crap,
usturoi,
ceapa,
morcovi,
boabe de mazare,
ardei gras rosu,
ulei,
zeama de lamaie,
piper,
sare,
Mod preparare: Oasele de peste impreuna cu resturile de carne de peste si pilea se pun intr-un vas.Se adauga 2,5 litri de apa.Se lasa in apa rece aproximativ o ora, pentru a se dizolva cat mai multa geleatina.Apoi s ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Ingrediente:
faina,
zahar,
unt,
drojdie,
sare,
ou,
lapte,
coaja de lamaie,
nuca macinata,
sos de vanilie,
esenta de vanilie,
esenta de rom,
Mod preparare: Facem un aluat din ingrediente si il lasam la dospit 30 de minute.In acest timp ungem un vas rotund de 26 cm diagonala (sau o cratita mai inalta un pic) cu unt si tapetam cu faina. Amestecam ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
|
Intra in cont
|