Retete culinare care contin sare

FRUCTE DE MARE CU LEGUME SI CURRY
Mod preparare: Fructele de mare se fierb 10 minute in apa cu sare si condimente.Dovleceii se spala si se curata si se taie marunt.Ceapa se toaca marunt.Spanacul se spala, se curata si se opareste.Rosiile se spala ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Salat de vara
Mod preparare: Se spala legumele.Se taie feliute.Se pun intr un castron, se adauga sare.Se amesteca usor, se adauga otetul dupa gust, se amesteca si la sfarsit se adauga uleiul.
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Salata de cruditati
Mod preparare: Morcovul, telina si marul, curatate de coaja, se trec pe razatoare. Salata verde se spala si se taie dupa preferinta. Se pune totul intr-un castron si se amesteca cu sosul de maioneza ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Crema de bostan cu branza de oaie
Mod preparare: Se taie prazul in bucati subtiri iar bostanul in bucati potrivite.Se condimenteaza si se acopera cu apa.Se lasa la fiert pana se inmoaie ingredientele dupa care se adauga aproape toata branza de oaie ...
Complexitate: Mica
Durata: 28 minute
Cordon bleu
Mod preparare: Pieptul de pui se dezoseaza, se spala si se feliaza pe lung. Intr-o farfurie sau bol se amesteca pesmetul cu sare sau vegeta(deli`kat), piper, putin praf de chilli (pentru doritori) si putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Cartofi prajiti cu marar
Mod preparare: Curatam cartofii, pe cei mai marisori ii taiem in doua si cand uleiul este bine incins, punem cartofii la prajit, pentru 15'. Ii scoatem cu o paleta, ii asezonam cu sare si mult patrunjel verde. ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ciorba cu taitei de casa
Mod preparare: Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Cand a dat in fiert se adauga morcovul, ardeiul, ceapa tocate ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Medalion de porc cu sos picant
Mod preparare: Bucatile de cotlet se trec prin faina, se inabusa cu ulei si 100 ml de apa, se adauga sosul picant si se fierb 30 min. Feliile de paine se stropesc cu unt topit si se asaza cate o bucata de carne ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Paste cu ton
Mod preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu sare. In tigaie se pune putin ulei, se taie ceapa marunt, se lasa putin la prajit, se adauga pasta de rosii, tonul, smantana si laptele. Pastele, dupa ce ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Coltunasi cu cas de oaie
Mod preparare: Se prepara aluatul, se pune la dospit, se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge uleiul, se taie ceapa marunt si se caleste in acesta. Ardeii se taie in cuburi, se adauga la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora