- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Fasolea inmuiata inainte, se pune la fiert, cu sare si foi de dafin, pana se inmoaie. Ceapa, morcovul si ardeiul se curata se spala si se trec prin masina de tocat.Se pun apoi in ulei incins la ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Ouale fierte tari sau cleioase, se taie in sferturi si se aseaza cu galbenusul in sus. Uleiul, apa, sareasi lamiia se amesteca cu acest sos se stropesc bine ouale cat sunt calde. Ouale se po ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
peste,
ceapa,
ardei gras,
apa,
ou,
rosii,
hrean,
leustean,
marar,
patrunjel,
sare,
piper,
corcoduse,
Mod preparare: Se pun intr-o oala la foc ceapa tocata marunt si apa. Cand ceapa este aproape fiarta, se adauga ardeii taiati subtiri, rosiile curatate de pielite si simburi si pestele curatat, spalat si taiat i ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Hreanul se da pe razatoarea mare, se pune in borcan, se preseaza si se adauga peste el otet, in care s-a pus un praf de sare. Se foloseste la rasol, salata de sfecla rosie etc
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
gaina,
porc,
vitel,
sunca,
slanina,
ficat,
oua,
unt,
sare,
piper,
nucsoara,
coniac,
zeama de carne,
Mod preparare: Se curata si se goleste gaina cu atentie sa nu se rupa pielea. Se face o tocatura trecand de doua ori prin masina carnea de porc, carnea de vitel, sunca, slanina si ficatul gainii. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Ingrediente:
parizer,
cascaval,
ou,
pesmet,
faina,
boia dulce,
ulei,
patrunjel,
cimbru,
sare,
piper,
Mod preparare: Se taie mezelurile, pe lungime, in felii mai grosute de 7-8 mm. Formati apoi patrate pe care le lipiti doua cate doua cu branza in mijloc. Preparati un aluat putin mai gros decat cel de ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
carne de vita,
carne de porc,
cepe,
orez,
paste de tomate,
morcovi,
varza murata,
foaie de dafin,
costita afumata,
ulei,
sare,
piper,
Mod preparare: Calesc ceapa, adaug morcovul, orezul, pasta de tomate. Adaug carnea tocata, condimentez. Varza o las la inmuiat 2 ore. Impachetez sarmalele, le asez intr-o oala pe fundul careia asez o ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Mod preparare: Se taie 1 kg de carne in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca cu o lingura de untura. Se adauga 3-4 cepe taiate felii subtiri. Se amesteca din cand in cand, ca sa nu se arda ceapa. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
iaurt,
maioneza,
telina verde,
ceapa,
piper,
piept de pui,
paine,
rosii,
frunze de salata,
sare,
Mod preparare: Se amesteca iaurtul, maioneza, telina, ceapas si pieptul de pui. Pe felia de paine se pune amestecul de pui, deasupra rosiile, salata verde si la urma cealata felie de paine.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Se rup capetele hamsiilor, se scoate spatele, fara o desface pestele in 2-a, se spala si se scurg bine de apa. Se tavalesc prin faina, ou, pesmet;Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti,
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|