- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Rinichii se taie pe jumatate in lungime, se curata, se spala si se pun in apa rece cu putin otet pentru cca 15 minute.Apoi, se scot, se clatesc bine, se zvanta, se cresteaza, se condimenteaza dupa gus ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 ore
Ingrediente:
faina,
ulei,
lapte,
drojdie,
sare,
ciuperci,
vita,
cepe,
ardei,
gogosar,
morcovi,
apa,
piper,
oregano,
busuioc,
ou,
Mod preparare: Pentru blat se framanta toate indredientele si se lasa sa creasca, iar pana atunci se tau toate indredientele pt compozitie.Intr-o tigaie cu ulei se pune carnatul si se parjeste putin. Separat ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Varza de Bruzelles se curata si se fierbe cu grija in apa cu sare si seminte de chimen.Se strecoara si se aranjeaza intr-un vas de yena us cu ulei de masline si tapetat cu pesmet in straturi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. Intre timp, se amesteca cu telul smantana si cascavalul, se condimenteaza cu putina sare si cu ceapa rosie razuita si se adauga carnatii ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
somon,
ardei,
rosii,
ceapa,
ulei masline,
vin alb,
piper,
tarhon,
mujdei,
sare,
patrunjel,
Mod preparare: Se pune pestele in tava, cu legumele. Se unge cu putin ulei de masline, se adauga putin vin, apoi se condimenteaza, se taie tarhonul si patrunjelul marunt, si se baga la cuptor, cam 30 min.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se spala morcovii, se curata, se taie felii subtiri si se calesc circa 3 minute in untul incins. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se dunstuiasca cu capac circa 5 minute, adaugand, eventual ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Oualele se fierb tare.Dupa racire, curatare, se taie felii. Se adauga putin ulei, sare si piper dupa gust.Se amesteca usor, pt. a nu se zdrobi prea mult galbenusurile.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Ingrediente:
piept de pui,
bacon,
cascaval,
ciuperci,
patrunjel,
smantana,
condimente,
piper,
sare,
ulei,
Mod preparare: Se spala si se feliaza pieptul de pui. Feliile se bat ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru pui. Ciupercile se curata si se taie felii. Pe fiecare ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|