- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Se taie felii din carnea de vitel, se sareaza si se dau prin faina. Se inabusa in grasimea infierbintata, se adauga apoi 1/2 pahar vin, foaia de dafin, putin piper, 200 g smantana. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins.Cand este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Rosiile si dovleceii se spala bine si se taie felii. La fel se procedeaza si cu salamul. Intr-o forma termorezistanta unsa se pun legumele si salamul, ca tiglele pe acoperis. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 55 minute
Mod preparare: Se fierb cartofii in apa cu sare 15 minute.Se scurg, se racesc si se taie cubulete.Se amesteca cu rosiile taiate.Cubulete, ceapa tocata, marar verde tocat.Separat se amesteca mustar, zeama de lamaie, ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Se taie salamul in bucatele mici, varza se taie si ea. Din usturoi se face mujdei. Se pun toate ingriedentele intr-un castron si se adauga uleiul si mararul dupa aceea se amesteaca bine.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
salau,
ciuperci,
smantana,
faina,
eapa,
marar,
catei de usturoi,
suc de rosii,
ulei,
lamaie,
sare,
piper,
Mod preparare: Pestele se da prin faina si se pune la prajit intr-o tigaie unsa cu putin ulei. Separat se piseaza usturoiul iar ceapa verde si mararul se toaca marunt. Ciupercile se curata si se pun ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Muschiul se impaneaza cu slanina si usturoi. Se trece prin malai si se frige pe ambele parti, pe gratarul uns cu ulei si incins, iar dupa frigere se portioneaza.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne de porc,
ceapa,
morcov,
castraveti,
hrean,
usturoi,
patrunjel verde,
sare,
gogosar,
piper,
Mod preparare: Se curata bine si se spala carnea. Daca are urme de par, o mai parliti la aragaz si radeti cu cutitul.Puneti toata carnea intr-o cratita mai mare impreuna cu morcovii, ceapa si apa cat sa o ...
Complexitate: Mica
Durata: 4 ore
Mod preparare: Se fierbe orezul si se strecoara, ceapa se caleste putin in ulei, mararul se toaca fin, ciupercile si gogosarul se taie si ele cat mai marunt. Se amesteca pateul cu ciupercile, gogosarul, orezul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Merele se decojesc si li se scot cotoarele. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pune in interiorul fiecaruia un cubulet de unt si doua lingurite de gem iar zaharul se presara ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|