- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute. Dupa circa 30 min. se adauga ceapa ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
drojdie,
faina,
ulei,
lapte,
sare,
ciuperci,
kaizer,
pasta de pizza,
oregano,
cascaval,
Mod preparare: Drojdia se inmoaie intr-un bol cu putin lapte cald si o lingurita de zahar. Cand aceasta creste, se rastoarna peste faina din vas. Adaugam uleiul, sarea si laptele. Se framanta bine, dar nu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se alege spanacul, se indeparteaza coditele prea groase.Se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa clocotita si sare.Dupa ce a fiert bine, se strecoara.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Usturoiul tocat foarte marunt, se amestecabine cu miezul de paine, ca o crema. Se amesteca galbenusul cu sarea si piperul. Se toarna ulei ca pentru maioneza. Se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Punem intr-un vas un pic de ulei, dupa care adaugam faina si facem un rantas. Cand este gata, punem apa si usturoiul zdrobit, sare dupa gust si piper.Se lasa la fiert, dupa care adaugam smantana ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Bucatile de antricot se trec prin faina, ou batut.Se prajesc in ulei incins.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Carnea de miel se inabusa in ulei cu 100 ml de apa impreuna cu morcovii, ceapa, piper si usturoi. Treptat se adauga cate putina apa. Cand carnea e inabusita, se lasa sa se raceasca si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se amesteca intr-o farfurie mai mare faina cu boiaua de ardei si se condimenteaza puternic cu sare si piper. Separat, se bat ouale intr-un castron, iar pe o alta farfurie se pune pesmetul.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
piept de pui,
cepe,
morcov,
pastarnac,
telina,
patrunjel,
masline,
vegeta,
ou,
sare,
ulei,
gris,
Mod preparare: Se spala si se taie cuburi pieptul de pui si se pune la fiert impreuna cu restul de legume (morcovii, cepele, pastarnacul si telina) lasate in bucati mari, pentru ca la sfarsit se scot.Cand aproape ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|