- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Se curata, se taie in bucatele si fierbe prazul.Se scurge si se da prin masina, cu o ceapa taiata marunt si prajita in ulei, o felie de paine muiata in lapte si bine stoarsa. Se adauga un ou, sar ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
muschi de vita,
cascaval,
lamai,
ulei de masline,
fire de patrunjel verde,
sare,
piper macinat,
Mod preparare: Se inveleste carnea cruda intr-o folie de plastic si se tine doua ore la congelator, ca sa se intareasca. Apoi se scoate, se taie felii foarte subtiri (transparente) si se aseaza pe patru farfuri ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
faina,
drojdie,
zahar,
ulei,
sare,
apa,
mere,
branza dulce de vaci,
varza,
branza focsani,
Mod preparare: Am dizolvat drojdia cu zahar si am framantat un aluat putin mai moale, am lasat sa creasca la caldura.L-am impartit in 17 mingiute de 100 g, l-am lasat iar sa creasca la cald, pe masa de lucru si apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
carne de miel,
morcov,
patrunjel,
ceapa,
zeama de lamaie,
macris,
frunze de patrunjel,
orez,
oua,
smantana,
sare,
Mod preparare: Se pune carnea de miel la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa dea primul clocot, se spumuieste si se adauga morcovii, patrunjelul si o ceapa mica taiate marunt. Cand sint aproape fierte, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Mazarea se curata de pastai si se spala. Separat se spala pieptul, se curata de piele, se taie fasii si se pune pe foc sa de-a intr-un clocot luand spuma formata. Intr-o tigaie se pune uleiu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Usturoiul se piseaza si se amesteca apoi cu patrunjelul tocat, cu putina sare si cu ulei. Castravetii se taie rondele subtiri, se toarna peste ei iaurtul si mujdeiul de usturoi. Se lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
piept de pui,
praz,
ardei gras rosu,
ou,
smantana,
paste,
cascaval,
ceapa verde,
sare,
piper,
Mod preparare: Se caleste prazul cu ardeiul rosu maruntiti in putin ulei, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se adauga pieptul de pui taiat fasii. Separat se amesteca smantana cu un galbenus de ou.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
cartofi,
morcovi,
ceapa,
rosii,
mazare,
peste,
marar,
patrunjel,
sare,
foi de dafin,
cubulete de galina blanca,
piper,
curry,
sare de lamaie,
Mod preparare: Punem la fiert bulionul iar in timpul asta curatim cartofii, ceapa si morcovul. Taiem cartofii cubulete mici si ii punem in bulion. Pana incep a fierbe cartofii taiem cubulete mici morcovul ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
ridiche neagra,
telina,
morcov,
radacina de patrunjel,
pastarnac,
sfecla,
untdelemn,
otet,
sare,
Mod preparare: Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga sarea, untdelemnul, otetul.Se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca sa intre bine in zarzavat.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
foi de salata,
ulei de masline,
usturoi,
busuioc,
ardei iute,
paste,
ulei,
branza de vaci,
sare,
piper,
Mod preparare: Spalati bine foile de salata, scurgeti-le si taiati marunt jumatate din ele.Incingeti intr-o tigaie 1 lingura cu ulei si caliti in el usturoiul taiat marunt. Adaugati busuiocul si frunzele de ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|