- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sare
Ingrediente:
curcan,
sofran,
piper macinat,
boia de ardei dulce,
sare,
usturoi,
apa rece,
ulei de masline,
Mod preparare: Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat si uscat intr-un prosop si il prajim putin pe toate partile. Adaugam apa rece si usturoil si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se scurge tonul de ulei, ciupercile si porumbul la fel. Ciupercile se scot din cutie, se taie marunt, se scurg si se pun intr-un castron. Peste ele se pune conserva de ton, iar peste ea ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Carnea taiata bucati se inabusa cu ceapa (sau se fierbe daca este batrqna), faina si ciupercile. Deoarece ciupercile lasa zeama nu se mai adauga decat putina apa. Cand carnea este pe jumatat ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se fierbe intr-o cratita 2 1/2 decilitri de apa cu 100 gr. unt proaspat, un praf de sare si o lingurita de zahar. Se cerne 125 gr. faina pe o hartie. Cand apa cu untul incepe sa fiarba, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Se inabusa ciupercile in unt, adaugand putina apa cu sare. Se aleg foile bune ale andivelor si se taie fasii lungi. Se taie rosiile si ardeii grasi la fel. Se prepara maioneza si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se taie cartofii, pe lungime, 1,5/1,5 cm.Se aseaza intr-o tava emailata, astfel incat sa acopera fundul tavii, se stropesc cu ulei, se sareaza si se adauga 150 ml apa. Tava se da la cuptor, ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
vinete,
carne de vita,
cepe,
catei de usturoi,
ou,
lapte,
cascaval,
sare,
condimente carne de vita,
piper,
Mod preparare: Vinetele curatate si spalate se taie pe lungime, in felii groase de 1/2 cm. Se prajesc pe ambele parti in ulei si se lasa la racit.Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, sare, piper, boia, usturoi, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
dovlecel,
ardei gras,
rosii,
frunze de spanac,
patrunjel,
ceapa,
catei de usturoi,
ulei,
paprik,
sare,
piper,
cimbru,
Mod preparare: Cand ne-am saturat de carne, putem gati o bunatate doar din legume.Curatati dovlecelul si taiati-l cubulete sau bastonase, apoi puneti-l la calit in ulei intr-o craticioara. Intre timp curatati s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Puneti intr-un castron faina cu sarea. Intr-un pahar amestecati apa, drojdia, uleiul, zaharul si amestecati bine pana se desface bine drojdia si adaugati peste faina. Framantati bine pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se desface salata in frunze si se pregateste la fel ca pentru salata frantuzeasca, dar nu se rupe. Se aseaza frunzele pe un platou, se sareaza, se pipereaza, se toarna Ketchup si se presara branz ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
|
Intra in cont
|