- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Se taie carnea bucati, se inabusa cu ceapa taiata felii subtiri, se sareaza. Se stinge cu apa si se lasa sa fiarba inabusit. Cand este bine scazuta, se trece de 2-3 ori prin masina de carne ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Intr-un castron se amesteca untul cu zaharul si oul, cateva minute, cu o lingura de lemn. Se adauga faina, sarea si stafidele se amesteca pana se incorporeaza. Se da la frigider 30 de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cate un ou. Se pun deasupra sare, piper si alte condimente, dupa preferinta. Se acopera rosiile cu capacelul si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Spanacul se alege, se spala si se fierbe in apa cu sare pana ce se inmoaie. Se scurge de zeama, se toaca marunt. Chiflele se taie in cuburi mici, se oparesc cu apa in care a fiert spanacul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Spalam ficatul si il lasam sa se scurga bine de apa. Incingem uleiul si punem ficatul la prajit pana se rumeneste putin si pe o parte si pe alta. Oprim focul si abia apoi presaram sarea ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza (afara si inauntru). Taiem cubulete rosia si cartofii. Tocam marunt patrunjelul si usturoiul. Pregatim 2 ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se bat albusurile. Se amesteca separat faina, praful de copt, sarea, bicarbonatul, zaharul, untul topit si smantana pana se omogenizeaza. La sfarsit se adauga albusul batut spuma, incet.&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se fierb cartofii.Ceapa se taie solzisori si se pune la fiert cu otetul, apa si zaharul, pana cand se inmoaie. Dupa ce s-a fiert se scurge.Cartofi fierti se taie cubutele, se aduga ceapa fiarta, ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se prepara un sos alb stins cu zeama de carne de vitel sau de pasare. Se adauga zeama de lamaie si felii de lamaie fara coaja.
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Ceapa o toci marunt (partea alba si jumatate din frunze) si o pui la calit in putin ulei. Cand s-a inmuiat, adaugi puiul curatat bine.Lasi pe foc pana cand pulpele s-au rumenit frumos, amesteci ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|