- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Se aleg dovlecei foarte mici, daca se conserva intregi (aceeasi reteta este valabila si pentru dovlecei mari). Dovleceii se curata, se spala, se taie, se oparesc, se scurg si apoi se aseaza in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Intr-o cratita se caleste ceapa si ciupercile taiate rondele cu putin ulei impreuna cu condimentele. Dupa ce se calesc putin se adauga mazarea, peste care se adauga apa si se lasa la fiert la ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Ingrediente:
pasta fiarta,
creveti,
foi de busuioc,
ulei de masline,
rosii,
ceapa rosie,
masline negre,
sare,
piper,
Mod preparare: Pasta o fierbeti, o raciti cu apa rece si o condimentati cu ulei de masline. Crevetii ii fierbeti 8 minute in apa calda cu sare. Maslinele le taiati rondele, rosiile cubulete sau felii, ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Bibanul curatat,spalat,sters cu un prosop de hartie, se stropeste cu zeama de lamaie,se lasa 10 minute la rece.Amestecam faina de grau cu cea de porumb, sare, piper dupa gust.Trecem pestele prin ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se taie carnea bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate in doua si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pana cand zarzavatul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
piept de porc,
cartofi,
ceapa,
peperoni,
patrunjel verde,
marar,
ulei de masline,
boia,
cimbru,
ketchup,
usturoi,
condimente pentru friptura,
sare,
piper,
Mod preparare: Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati se taie felii nu prea subtiri si se pun intr-un vas mai mare de sticla termorezistenta impreuna ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 minute
Ingrediente:
peste,
arpagic,
ulei,
faina,
vin,
sare,
piper,
patrunjel verde,
usturoi,
foaie de dafin,
Mod preparare: Se opareste arpagicul curatat, se prajeste in cratita cu ulei, se adauga o lingura buna de faina, se stinge cu un pahar mare de vin, se mai adauga piper, sare, usturoi pisat, 1/2 foaie de dafin, ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
piept de pui,
ceapa verde,
ceapa rosie,
crutoane,
salata verde,
rosii cherry,
broccoli,
ardei gras,
branza telemea,
ceapa,
usturoi,
vin rosu,
boia,
mustar boabe,
cimbru,
sare,
piper,
Mod preparare: Se dezoseaza puiul si se pune la marinat.Se tine in aceasta marinata 1-2 ore dupa care se pune pe gratar pentru a se frige, cand este facut bine (pieptul de pui) pe ambele parti se ia de pe grill.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Se trece branza prin sita si se amesteca cu ouale batute, smantana, untul si sarea. Se pune intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor sa se rumeneasca.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
|
Intra in cont
|