Retete culinare care contin sare

Ciulama de ciuperci cu inimioare, pipote de pui si mamaliguta
Mod preparare: Intr-o oala se pun la fiert pipotele si inimioarele de pui.Se dau in fiert pana se aduna spuma, apoi se adauga morcovul taiat bucati maricele si cepele taiate in 4.Se mai adauga si cubul Maggi si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Muschiulet de porc impanat  (rulat)
Mod preparare: Se cresteaza muschiuletul pe toata lungimea lui obtinandu-se o felie subtire si plata.Se impaneaza cu slanina si usturoiul (se fac mici buzunare in carne unde infigem cateii de usturoi si slanina) se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Chiftele marinate
Mod preparare: Carnea slaba de porc sau, daca este mai grasa amestecata cu carne de vitel sau piept de pui, se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu franzela, inmuiata numai o secunda in apa rece si bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Dovlecei cu branza
Mod preparare: Se rade coaja dovleceilor si se taie pe vertical in doua jumatati. Cu o lingurita sde scoate miezul care nu se arunca, ci se pune in umpluturaIntr-o oala se pune apa si putina sare. Cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Panzeroti
Mod preparare: Se framanta coca pana ce devine pufoasa si velutata.Se intinde si se fac discuro, cu o farfuriuta de la setul de cafea, diam. 8 cm.Umplutura se face dupa placere, se poate pune o lingura de rosii ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Paste de casa cu carne
Mod preparare: Intr-un castron pui oualele, sarea, uleiul si putina faina. Amesteci bine, apoi pui compozitia pe o suprafata plana si framanti cu faina pana obtii ococa usor maleabila. Intinzi foaie subtir ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Salata de Avocado
Mod preparare: Se ia fructul de avocado se taie in jumatate se scoate samburele si cu o lingurita se scoate miezul fructului cu atentie sa nu se rupa coaja, pentru a avea o forma buna pentru umplut.Pieptul de pui ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
CASTRONASE BULGARESTI
Mod preparare: Ardeii se spala, se pun la copt pe o tabla, pe aragaz,se curata de coaja si se taie bacati mai mari, pe latime.Rosiile se spala,se oparesc cateva minute in apa clocotita,s e curata de pielite si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Fursecuri cu fulgi de ovaz
Mod preparare: Se mixeaza untul cu zaharul pana devine compozitia ca o crema. Pentru a va fi mai usor se poate aseza castronul cu unt peste un alt castron in care ati pus apa calda, astfel se mixeaza mai usor s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora