- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Ouale se bat bine impreuna cu sarea, piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza.Fulgii de porumb se macina grosier.Pieptul de pui taiat in bucati se trece prin amestecul cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
radacina de telina,
sare,
sos,
hrean,
faina,
lapte,
piper negru,
cascaval,
pesmet,
parmezan,
patrunjel verde tocat,
Mod preparare: Se spala telina, se curata de coaja si se taie mai intai felii groase de 1/2 cm si pe urma stifturi lungi de 5 cm. Se fierbe 5 minute in apa cu sare, se lasa sa se scurga si se tine la cald.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
somon,
sunca,
sare,
piper,
lamaie,
vin alb,
rosii,
usturoi,
ou,
telemea,
pesmet,
parmezan,
untura,
Mod preparare: Pe fiecare bucata de peste se aseaza cate o felie de sunca, iar branza rasa se amesteca cu vinul, rosiile curatate de pielita si de seminte si taiate marunt, usturoiul pisat si piperul. Compoziti ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se taie vinetele in doua pe lung, apoi pe lat, in fasii subtiri, se pun intr-o sita, se presara peste ele sare si se lasa 15-20 de minute sa se patrunda. Dovleceii se taie felii fine de tot (pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Spalam pipotele si inimile si le punem la fiert in apa cu sare, dupa ce au fiert punem ceapa la inabusit cu morcovul taiat rondele, lasam putin si punem si pipotele si inimile peste care punem din ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
fasole boabe,
ciolan afumat,
morcov,
cepe,
rosii,
sare,
ardei,
telina,
piper,
otet,
cimbru,
patrunjel,
Mod preparare: Seara se pune fasolea la inmuiat sa se umfle;Se pune fasolea si ciolanul la fiert intr-o oala incapatoare;Dupa o ora de fiert, acoperit, la foc mic, cand se desprind pielitile de pe boabe si carnea ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Se amesteca margarina cu nucile, praful de copt stins cu zeama de lamaie, un praf de sare si se adauga treptat faina pana se obtine un aluat tare. Se intinde o foaie, se taie patrate, se ruleaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Curatam cartofii de coaja si ii crestam pe orizontala (ca pe acordeon) lasand baza intact. Taiem costita si cascavalul in feliute. In fiecare crestatura punem o felie de costita si peste ea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Puiul taiat bucati se aseaza intr-o cratita cu unt si sare. Se fierbe in abur, in cratita acoperita. Cand este fiert pe jumatate, se adauga un pahar mare de smantana batuta cu o lingurita ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|