- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sare
Ingrediente:
carne de vita,
picior de porc,
slanina,
ulei,
piper,
foaie de dafin,
pahar,
morcov,
radacina de patrunjel,
ceape,
sare,
sote de legume,
Mod preparare: Carnea se spala, se zvinta cu o carpa, se freaca cu sare si piper si se impaneaza cu slanina. Slanina se taie bucatele lungi si subtiri, se infige in carne un cutit ascutit si subtire si in ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Untul se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, apoi se adauga patrunjelul, sare si piper dupa gust si se da la frigider jumatate de ora.In pieptul de pui se taie un buzunaras pe mijloc, se umple cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Intr-un bol amestecam faina cu untul ca faramituri se adauga oul, zaharul si la urma apa ca aluatul sa se impreuneze.Se pune la frigider pt 2 ore dupa care se poate folosi.Este bun pt diferite tarte c ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se spala ciupercile si li se rup coditele. Se pun ciupercile in tava unsa cu ulei, se presare sare si piper si se lasa putin la cuptor. Separat se taie marunt coditele, ardeiul, ceapa si ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Fileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri.Ouale se bat cu sare si jumatate din cantitatea de piper.Se amesteca separat cascavalul cu sunca si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
salata iceberg,
piept de pui,
boia iute,
oua,
rosii,
ardei rosu,
rosi,
porumb,
unt,
ridichi,
smantana,
ceapa,
catei,
cimbru,
pahar,
cascaval,
ceapa rosie,
castraveti,
ardei galben,
lapte,
ulei de masline,
lamaie,
sare,
ardei iute,
piper,
Mod preparare: Carnea se taie in fasii subtiri, separat se bat oualele cu faina, laptele si untul se pun pe foc si se lasa sa scada cand s-a ingrosat se pune si cascavalul, rezulta un sos bechamel prin care se trec ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Carnea se spala, se taie bucati mari si se inabusa la cuptor in ulei si cu putina supa. In timpul inabusirii se stropeste carnea cu sosul format in vas. Spre sfarsit se stropeste friptura ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Ardeii se coc la foc iute pe gratar.Se curata calzi si se lasa sa se raceasca. Cand s-au racit se scot semintele si cotoarele. Se stropesc cu ulei, otet si sare si se servesc ca salata la ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se curata si se spala ciupercile , ceapa.si salamul de sunca. Se taie cubulete. Se pun intr-o craticioara sau o tigaie suficient de mare si se calesc in ulei cu putina apa, pana se inmoaie s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
vinete,
carne,
morcovi,
ardei dulce,
ardei iute,
ceapa,
rosii,
pasta de rosii,
apa,
sare,
condimente,
pattunjel,
ardei,
Mod preparare: Vinetele se spala, necuratate, se taie bucati, se sareaza, se lasa 20-30 minute.Apoi se spala,se usuca, se prajesc.Morcovii, curatati, se taie rondele, se prajesc.Rosiile, se spala, se dau prin ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|