- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Fasolea verde se curata, se spala, se rupe bucati si se pune la fiert in apa sarata care clocoteste. Se fierbe 15 minute, se scurge (nu complet) si se pune in salatiera, turnand deasupra uleiul ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
muschi de porc,
morcovi,
telina,
ceapa,
foi de dafin,
sare,
ton,
capere,
hamsii,
maioneza,
Mod preparare: Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3 ore, depinte de carne, si lasati-o sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire o ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 10 minute
Ingrediente:
branza dulce,
branza sarata,
castraveti,
usturoi,
smantana,
marar,
patrunjel,
sare,
piper,
Mod preparare: Se piseaza bine branza dulce. Se adauga branza sarata, castravetii rasi si usturoiul, tot ras. Se pune dupa gust sare, marar si patrunjel tocatPasta obtinuta se poate servi pe felii mici de ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Intr-o tigaie mare se pune uleiul si cand este incins se aseaza feliile de parizer una langa alta. La caldura pielita se strange, iar feliile de parizer capata aspectul unui cosulet. In ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Intr-un bol se amesteca apa minerala cu uleiul, sarea, bicarbonatul si se adauga faina in ploaie pana aluatul se dezlipeste dupa maini si are o consistenta potrivita pentru a putea fi intins in foi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
piept de pui,
ciupercute champignon la borcan,
peperoni in otet,
rosii,
ceapa,
usturoi,
fire de ceapa,
patrunjel,
castraveciori,
portocala,
baza pentru mancaruri,
marar,
usturoi granulat,
zeama de portocale,
ulei de masline,
sare,
piper,
boia,
cimbru,
condimente pentru friptura,
Mod preparare: Dupa parerea mea, frigaruile se prepara foarte usor, iar efectul este maxim, atat ca gust cat si ca aspect.Pentru inceput taiati pieptul de pui in bucati potrivite pentru frigarui si lasati-le ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ciolan,
ulei,
fasole alba,
ceapa,
morcovi,
gogosar,
suc de rosii,
sare,
piper,
patrunjel,
cimbru,
Mod preparare: Se fierbe fasolea la oala de presiune impreuna cu ciolanul si morcovii. Se calesc ceapa si gogosarii taiati bucati mari, apoi se adauga sucul de rosii. Se amesteca fasolea si carnea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
sfecla rosie,
morcovi,
telina,
ceapa,
ulei,
ardei gras,
suc de rosii,
leustean verde,
bors,
smantana,
sare,
Knorr,
secretulul gustului,
Mod preparare: Se curata toate zarzavaturile. Sfecla rosie se taie cubulete si se da deoparte. Morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, ceapa se toaca marunt, se incinge uleiul intr-o oala, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Se taie cepele in jumatate, apoi in inele. Uleiul se pune intr-o oala mare si se infierbanta. Se pun cepele, ceva unt, zaharul si se amesteca pana s-au inmuita cepele.Supa de legume se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Intr-un vas incalzit se bate untul spuma, adaugand mierea fluida, oul, bicarbonatul stins cu lapte, aromele, trei patrimi din cantitatea de nuci si faina. Se toarna in tava unsa si presarata cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|