- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sare
Ingrediente:
pui fript,
sfecla rosie,
mere,
telina,
castraveciori,
cascaval,
salata verde,
maioneza,
ulei,
otet,
piper,
sare,
Mod preparare: Tai carnea bucatele mici.O amesteci cu restul ingredientelor, stropesti cu otet, ulei si potrivesti de sare si piper.Maioneza o pui numai inainte sa servesti salata.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
caras,
faina de grau,
faina de malai,
morcovi,
cepe,
bulion,
margarina,
patrunjel verde,
sare,
piper,
boia,
ulei,
Mod preparare: Curatam pestii de solzi si maruntaie, ii decapitam si ii spalam bine, bine. Din capetele curatate de branhii si de osul amar si spalate bine, facem o zeama de peste prin fierbere in apa cu sare. ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
ardei grasi,
morcovi,
cartofi,
oua,
castraveti,
masline,
ceapa verde,
lamaie,
marar,
ulei de masline,
sare,
Mod preparare: Intr-o cratita se pun cartofii la fiert in coaja cu putina sare si un ou. Intr-o alta craticioara se pune si morcovul la fiert.Intre timp se taie in cubulete mai mari ardeii grasi, castravetii ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
salata verde,
piept de pui,
ardei gras rosu,
unt,
fire de ceapa,
masline negre,
capere,
mustar de hrean,
ulei,
coaja de lamaie,
zeama de lamai,
sare,
piper,
Mod preparare: Pieptul de pui se taie fasii lungi si inguste, se sareaza, se pipereaza si se prajeste 7 minute, uniform, in untul incins. Se scoate pe hartie absorbanta si se lasa sa se raceasca.Salata verde ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
orez,
ceapa,
ardei verde,
rosii,
carne tocata vitel,
supa de legume,
chili,
sare,
piper,
ulei,
Mod preparare: Ceapa se taie marunt, ardeiul se curata de seminte si nervuri si se taie in fasii subtiri. Se calesc apoi in ulei si cand ceapa devine transparenta.Se adauga rosiile fara pielita si tocate marunt ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
fasole verde,
morcovi,
patrunjel,
ceapa,
bulion,
ardei gras,
patrunjel verde,
crenguta de telina verde,
ulei,
sare,
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
ulei,
crenguta de telina verde,
patrunjel verde,
ardei gras,
bulion,
ceapa,
patrunjel,
morcovi,
fasole verde,
sare,
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
foi de lasagna,
carne de vita,
sos de rosii,
ceapa,
morcovi,
unt,
faina,
lapte,
piper,
busuioc,
usturoi granulat,
ulei de masline,
vin sec,
sare,
nucsoara,
Mod preparare: Intotdeauna sosul bolognese se prepara primul, deoarece are nevoie de un timp mai mare de gatire. In carti, se vorbeste de 3 ore, eu am fiert numai o ora, dar a iesit perfect si asa. Deci, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Branza de vaci se trage prin o sita fina. Se amesteca cu 0,200kg de unt lasat din timp la temperatura camerei, 2 galbenusuri si marar proapat tocat. Se sareaza compozitia si se framanta ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ciupercile se inabusa in 50 g de margarina. Orezul se inabusa separat in 100 g de margarina.Se adauga 1500 ml de supa, sare si se fierbe cca 10 min. Peste orezul fiert se adauga ciupercile s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
|
Intra in cont
|