- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sare
Ingrediente:
pulpe de pui,
ardei rosii,
sare,
piper,
ceapa,
scortisoara,
nucsoara,
usturoi,
cuisoare,
ulei,
Mod preparare: Se iau pulpele se da pielita jos si se prajesc in putin ulei, pe amandoua partile. Se scot pe o farfurie.Se taie o ceapa mare in patru, si se taie feliute subtiri (solzi). Se pun in uleiul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se alege si se spala bine stevia. Separat, se caleste in ulei tot zarzavatul taiat marunt, apoi se pune un litru de apa si se lasa sa fiarba. Cand zarzavaturile sunt pe jumatate fierte, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
cepe,
usturoi,
radacini de patrunjel,
cartofi,
patrunjel,
untdelemn,
apa,
smantana,
sare,
piper,
nucsoara,
costita,
Mod preparare: Se curata ceapa si usturoiul, se spala patrunjelul si se toaca toate marunt. Se curata cartofii si radacina de patrunjel si se taie in cubulete. Se incinge uleiul si se pun la calit toate ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Sosul brun se fierbe intr-un vas. Se adauga jiu de la friptura si vin. Se fierb impreuna cateva minute si se indeparteaza spuma. Se retrage vasul de pe foc si se adauga deasupra bucati ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cotlet,
ulei,
slanina,
cepe,
vin rosu,
faina,
ciuperci,
cimbru,
patrunjel,
foi de dafin,
sare,
piper,
Mod preparare: Pui la prajit, in ulei, slanina si ceapa. Prajesti apoi cotletele. Dupa ce s-au rumenit, le transferi intr-un vas care merge la cuptor, adaugi slanina, ceapa si 1 lingura faina. Amesteci si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
piept de pui,
mazare,
ceapa rosie,
marar,
rosii tocate,
sare,
piper,
marar uscat,
menta uscata,
Mod preparare: Spalam bine pieptul de pui il taiem in cubulete. Punem intr-o craticioara 2 linguri de ulei din samburi de struguri si dupa ce s-a incins punem bucatalele de piept si le calim putin, amestecand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
banane,
nutella,
unt,
coaja de lamaie,
sare,
esenta vanilie,
esenta de rom,
ou,
apa minerala,
lapte,
faina,
Mod preparare: Galbenusurile se bat impreuna cu esentele, praful de sare, coaja de lamaie, untul moale si 50 ml lapte. Se adauga faina treptat si se amesteca bine sa nu faca cocoloase. Subtiem cu restul ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
ardei kapia,
branza feta,
branza dulce,
busuioc,
ulei de masline,
otet,
ardei verde,
sare,
Mod preparare: Se spala ardeii sub jet de apa si se pun la copt pe gratarul cuptorului pana se inmoaie (la 180 gradeC).Intr-un castron mic se amesteca busuiocul tocat cu doua linguri ulei de masline, otet si putina ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Carnea se amesteca cu cascavalul, cele 2 oua batute, sarea si piperul. Se framanta bine si se lasa sa se odihneasca 1/2 ora. Apoi se formeaza (cu mana umeda) mingi din preparatul de mai sus ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 45 m
Mod preparare: Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si aind incepe sa se ingalbeneasca.Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in lamele fine. Se fierb impreuna inabusit, pana cand se inmoaie bine. ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
|
Intra in cont
|