- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sare
Ingrediente:
pept de pui,
cartofi,
morcovi,
telina,
rosii,
ceapa,
usturoi,
vin alb,
cascaval,
ciuperci,
fire de marar,
ketchup,
loboda,
ou,
ulei de masline,
ulei,
condimente,
fire de patrunjel,
sare,
piper,
Mod preparare: Se taie pieptul de pui incepand din mijloc spre margini, desfasurandu-l ca o foaie mai grosuta. Procedati la fel si cu al doilea. Pe un fund de lemn uns cu cateva picaturi de ulei de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Ingrediente:
macaroane,
ulei de masline,
usturoi,
sunca de porc,
rosii,
patrunjel,
cascaval,
piper,
sare,
Mod preparare: Macaroanele le fierbi, pana aproape sunt gata. Le speli in apa rece, le pui in oala si torni sosul de mai jos. Le lasi pe foc 2 min. si mesteci intr-una. Cand le servesti, le presori ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
peste,
ou,
ceapa,
orez,
patrunjel,
pasta de tomate,
piper,
faina,
zarzavat,
morcovi,
cepe,
radacina pastarnac,
telina,
cartofi,
ardei grasi,
rosii,
bors,
leustean,
sare,
Mod preparare: Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si faina. Se framanta bine. Din acest amestec se formeaza mici perisoare care se tavalesc prin fain ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 m
Mod preparare: Se spala foarte bine urzicile si se pun in strecuratoare. Separat, se caleste slanina taiata in cuburi mici pina se rumeneste putin. Se ia vasul de pe foc, se pune ceapa tocata si cand e ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Mod preparare: Bucatile de limba se spala foarte bine, se pun la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se ia spuma adaugam o ceapa, jumatate morcov, cateva felii de telina pentru gust si lasam sa fiarba bine.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 m
Ingrediente:
costita,
vinha de alhos,
usturoi,
foi de dafin,
vin alb,
lamaie,
ulei de masline,
coriandru,
cartofi,
piper,
sofran indian,
ceapa,
sare,
Mod preparare: Alentejo: Este o regiune a Portugaliei. La Sud se invecineaza cu Algarve, bucataria Alentejana este foarte apreciata in toata tara, fiind bogata in grau si vin, painea apare ca aliment principal ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Eu am folosit vinete ce am pus pe iarna din congelator, aproximativ 2 vinete copate.Le-am lasat sa se dezghete si sa se scurga de apa, apoi le-am preparat.Vinetele le-am facut cu blendarul pana au ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se curata ceapa si morcovul, se toaca marunt, se pune cu putin ulei si putina apa la foc.Se adauga si bucatele de carne,s e mai lasa la disnstuit.Orezul se spala.Intr-o tava se pune orezul se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: O supa foarte gustoasa se obtine din midii. Cum acestea se gasesc din pacate mai greu,se poate folosi orice alta scoica chiar si cele de apa dulce, desi supa va fi mai putin gustoasa.Scoicile se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
salata verde,
ardei gras,
fire de ceapa,
castraveciori,
rosii,
patrunjel,
marar,
sunca presata,
branza,
ulei de masline,
zeama de lamaie,
busuioc,
masline,
sare,
piper,
otet de mere,
Mod preparare: Salata verde se spala, se zvanta si se taie fasii subtiri, ardeii se spala, se curata de cotoare si seminte, castravetii se spala, se curata de coaja si se taie rondele. Patrunjelul, mararul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|