Retete culinare care contin sare

Cotlete de vitel cu cirnati si cartofi in vin
Mod preparare: Se rumenesc cotletele in putin unt, pe amandoua partile. Se scot si in locul lor se pune cabanosul taiat bucatele de 4-5 cm, cepele curatite si spalate, usturoiul taiat marunt, sare, piper, cimbr ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Varza cu costita afumata
Mod preparare: Varza se curata de frunzele lovite,murdare se spala si se taie marunt.Se freaca cu sare mare si se da deoparte.Costita se taie si se pune in apa calduta timp de 10-15 minute cat se incalzeste apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Supa de pui cu paste
Mod preparare: Carnea de pui se curata, se spala, se strege cu un servet absorbant si se taie bucati mici (fasii).Morcovul se curata, se spala, se taie in doua sau trei, dupa care se taie fasii subtiri.Prazul curata ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Taitei cu branza de vaci
Mod preparare: Ouale se amesteca cu faina, putina sare si o jumatate ceasca de apa, pana se formeaza un aluat. Se intinde pe planseta o foaie subtire, si se taie romburi sau dreptunghiuri. Se lasa putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Rulada de curcan cu ciuperci
Mod preparare: Ciupercile si ceapa se toaca si se calesc in cateva linguri de ulei. Se condimenteaza cu sare si piper. Carnea de curcan se intinde si se unge cu branza de vaci. Se pune compozitia de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 m
Friptura de porc
Mod preparare: Se sareaza si se pipereaza bucata de carne.Se pune la fiert la foc potrivit, cu ceapa, morcovii taiati, cimbru, foi de dafin, unt, 2 pahare mari cu apa si osul cu maduva. Se lasa sa fiarba pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mancare din pastai de fasole cu carne de porc
Mod preparare: Incepem cu carnita, pe care o spalam, o taiem cubulete si o punem la fiert in apa cu sare. Curatam, spalam si taiem sau rupem pastaile bucatele, curatam si spalam ceapa si morcovii.Intro cratita ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Hering marinat cu legume
Mod preparare: Se curata heringul (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece si se pune la congelat. Pregatirea heringului pentru marinare se face inainte de dezghetarea lui completa, pentru ca se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Prajitura cu orez si branza de vaci
Mod preparare: Se framanta aluatul fraged si se lasa 30 de minute la frigider, sa se odihneasca. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu branza de vaci, laptele, zeama de lamaie, ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ciorba banateana cu carne de iepure
Mod preparare: Bucatile de carne se fierb in 4 l de apa cu sare, indepartandu-se spuma. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se adauga morcovii, telina, ceapa si se continua fierberea. Cand e aproape gata, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora