Retete culinare care contin sare

Conopida conservata
Mod preparare: Conopida proaspata, cu floarea alba si deasa, se taie in buchetele, se curata si se fierbe 6-8 minute in apa clocotita, putin sarata.Apoi, se scoate strecuratoarea si se aseaza intr-o cratita.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Felii de piept de pasare cu sos de ciuperci
Mod preparare: Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina si se prajesc in untdelemn. In grasimea ramasa se caleste ceapa taiata pana cand devine sticloasa. Ciupercile taiate felii se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Pulpe de pui in mujdei de usturoi
Ingrediente: pulpe de pui, usturoi, apa, sare, ulei,
Mod preparare: Pulpele spalate, sterse bine se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor.Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...Pulpele de pui se prajesc pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mujdei
Ingrediente: usturoi verde, sare, apa,
Mod preparare: Usturoiul se curata si se toaca marunt, se freaca , cu putina sare si se adauga apa si sare daca mai este nevoie.
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Pui cu ardei copt
Mod preparare: Ardeii se coc.Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se adauga faina si dupa 5 minute torni smantana si se lasa sa fiarba 10-15 minute.Carnea se rumeneste in ulei incins...Ardeii (copti si ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Carnati afumati si uscati
Mod preparare: Carnea, de porc si de vita, se taie bucati si se trece prin masina de tocat separat, carnea de vita se trece de doua ori.La pasta obtinuta si omogenizata se adauga condimentele, apoi se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Parizer pane
Ingrediente: parizer, oua, faina, ulei, pesmet, sare,
Mod preparare: Feliile de parizer se trec prin faina, ou batut si pesmet si se rumenesc in untura sau ulei pe ambele parti.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ciorba de cartofi cu carnati si galuste
Mod preparare: Se toaca ceapa marunt si se pune la foc impreuna cu carnaciorii si cartofii taiati cubulete.Cand s-a inmuiat ceapa si s-au rumenit carnaciorii se adauga boiaua si se stinge imediat cu apa.Se mai adaug ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Prajitura cu branza de vaci
Mod preparare: Pt coca: se amesteca ouale cu zaharul si laptele si se lasa sa se topeasca zaharul, intre timp se prepara branza.Apoi se adauga la coca uleiul, bicarbonatul, vanilia, romul si la capat faina. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Spaghetti cu peste si ciuperci
Mod preparare: Pastele se fierb si se scurg de apa si se adauga putin ulei de masline pentru a nu se lipi. Se fierbe pestele, se scurge de apa si se sfarama in bucati potrivite. Ciupercile se taie felii. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute