- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt incins. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga orezul si se mai prajeste 5-6 minute amestecand mereu. Se toarna apoi apa, se adauga sarea si ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Spargeti ouale intr-un castron si bateti-le bine, pana ce devin vascoase si omogene.Spalati si taiati rondele prazul si ceapa, spalati, zvantati si tocati marunt patrunjelul verde si amestecati-le pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Rosiile se taie cerculete, se pune un strat intr-o salatiera adanca apoi se taie usturoiul foarte marunt si se presoara peste stratul de rosii. Se taie patrunjelul marunt si se presoara peste ...
Complexitate: Medie
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se alege carnea de la piept, mai grasa, sau carne cu coaste. Pentru 6 persoane ajung 1 1/4 kg. carne. Se taie carnea in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca cu o lingura de untura. ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Ciupercile curatate se trec crude prin masina de tocat, se amesteca cu sosul alb preparat dinainte, cu sare, piper, apoi se adauga albusurile spuma. Se pun intr-o forma unsa si se dau la cuptor l ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Felia de carne se da prin faina si se pune la prajit in 50 gr . unt.Se rumeneste pe ambele parti apoi se flambeaza cu putin cognac sau brandy, se pune sare, piper si se continua rumenirea sub capac. ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Vanatul trebuie lasat cateva zile la fezandat pentru fragezire. In cazul in care vinatuI este tinar, se pune la fezandat numai 2-3 ore. Carnea se curata, se sterge (nu se spala) si se ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se bat ouale spuma si se adauga grisul in ploaie, amestecand mereu cu lingura, pana se obtine o pasta. Din aceasta compozitie se ia cu o lingura inmuiata in unt incalzit si se pun galustele intr-un va ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
unt,
zahar brun,
oua,
ciocolata amaruie,
vermouth,
faina,
praf de copt,
scortisoara,
sare,
frisca lichida,
Mod preparare: Incazleste cuptorul la 180 grade C.Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de tort dorita.Intr-un vas bate untul cu zaharul.Separat, bate albusurile spuma cu un praf de sare.Adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se curata carnea de pielite si de vine si se da de doua ori prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, ceapa calita si verdeata. Se potriveste de sare si de piper, se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|