- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sare
Ingrediente:
piept de pui,
ficat de pui,
ciuperci,
ulei,
ceapa,
oua,
sos,
patrunjel verde,
sare,
piper,
Mod preparare: Pieptul de pui dezosat se bate cu batatorul de carne asemenea snitelului, avand grija sa nu se rupa. Se formeaza o felie de carne, care trebuie sa fie flexibila pentru a fi rulata.Feliile de piep ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se da pielita de pe peste si se taie in bucatele. Se taie castravetii murati in cubulete si se amesteca cu smanta. Se adauga sare, piper dupa gust.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Ingrediente:
ficat,
ceapa,
suc de rosii,
vin alb,
cartofi,
unt,
sare,
piper,
usturoi,
zeama de lamaie,
Mod preparare: Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Ficateii se spala, se scurg si se pun la prajit intr-o tigaie cu ceapa care se lasa sa se inabuse 5 minute singura si putin ulei. Se lasa sa s ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Taiem pieptul de pui file si condimentam cu sare si piper pe ambele parti.Intr-o farfurie putin adanca se bat ouale spuma cu putina sare.Pe o folie de aluminiu punem intr-o parte susan si in cealalta ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
piept de pui,
orez,
oua,
morcovi,
telina,
ardei gras,
ceapa,
varza,
ulei,
sare,
piper,
patrunjel verde,
Mod preparare: Orezul bine ales, se spala si se fierbe cu sare. Se taie legumele jullien si se fierb in baie de ulei. Se scurg bine si se amesteca cu ouale facute omlete si orezul fiert.Se adauga pieptul d ...
Complexitate: Medie
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se dau dovleceii prin razatoare (prin cea mai mare).Se pun intr-un vas de sticla sau de portelan (nu metal).Se adauga ouale, se adauga branza, se adauga condimentele (puneti mai mult fiindca atunci ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Mezelurile se curata de membrana, se taie felioare subtiri sau cuburi si se asaza in uleiul infierbintat, amestecand cu paleta pentru a se rumeni pe toata suprafata. Cand sunt aproape rumenite, s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Curcanul se curata, se spala bine si se lasa la zvanta.Se unge cu ulei de masline in interior, se unge cu mujdei de usturoi, dupa care se umple curcanul si se coase.Se face umplutura din miezul de ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine se amesteca pana la omogenizare.Se adauga sarea, piperul, nucsoara, cimbrul si 2 oua crude apoi se amsteca di ...
Complexitate: Medie
Durata: 15 minute
Ingrediente:
morcovi,
patrunjel,
pastarnac,
ceapa,
rosii,
crutoane,
apa,
delicat,
piper,
ulei de masline,
parmezan,
sare,
Mod preparare: Legumele se curata si se spala apoi se taie pai(dar bucati mai groase). Se pun la fiet si se adauga un pic de ulei. Ceapa se toaca marunt si se pune si ea la fiert. Cand sunt aproape ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|