- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Se topeste untul, se adauga ceapa curatita intreaga si se rumeneste repede, intorcand-o mereu. Se pune faina, nucsoara, sarea. Se toarna zeama de carne si vinul si se lasa sa fiarba 20 minut ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atata gris, cat sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita. Se iau din compozitie, cu o lingura, galuste si se pun sa fiarba in apa ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 minute
Mod preparare: Pulpele de pui se taie in doua, se scoate pielita, se pun intr-un vas, se adauga laptele, usturoiul pisat, foile de dafin, cimbrul sare si piper. Se acopera si se da la frigider pentru 24 de ore ...
Complexitate: Medie
Durata: 25 ore
Mod preparare: Se taie ceapa marunt si pastaile. Se caleste ceapa in ulei cu putina sare. Daca sunt pastai la borcan, se pun cu tot cu zeama, se fierb aproximativ 15 minute. Daca sunt pastai ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se amesteca cu mixerul, intr-un castron, faina si ouale. Treptat se adauga laptele si sifonul, amestecand continuu. Se adauga praful de sare si se amesteca pana capata consistenta unei ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
zahar,
oua,
apa,
faina,
nuci,
praf de copt,
zeama de lamaie,
esenta de rom,
esenta de vanilie,
cacao,
esenta de cafea,
unt,
margarina,
esenta de migdale,
coaja de lamaie,
ciocolata,
sare,
compot ananas,
Mod preparare: Zaharul se freaca cu galbenusurile, se adauga treptat cele 10 linguri de apa, amestecand continuu praful de copt stins cu zeama de lamaie si vanilia.Se lasa un sfert de ora sa se odihnesca, apoi se ...
Complexitate: Mare
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
carne tocata,
oua,
ceapa,
ardei,
ciuperci,
carne de pasare,
cimbru,
maghiran,
unt,
ulei,
pesmet,
sare,
piper,
Mod preparare: Se curata si se spala ciupercile, ceapa si ardeii.Se toaca marunt si se calesc in ulei.Se spala si se curata ficateii apoi se pun la calit impreuna cu legumele.In carnea tocata se incorporeaza cimbrul ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 15 minute
Ingrediente:
vinete,
ceapa,
usturoi,
rosii,
mozzarela,
carne tocata,
sare,
piper,
oregano,
ulei de masline,
Mod preparare: Se taie vinetele in doua, se scobesc de miez (miezul se taie cubulete si se rezerva) se pune uleiul la incins, se aduga ceapa taiata in cubulete, se caleste pina isi schimba culoarea.se adauga ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se fierb pastele, dupa ce le-am scurs,se pun intru-n vas in care ulterior am pus uleiul la incins, pasta de tomate si putina apa.Se potrivesc de sare, se adauga piperul si 1 foaie de dafin.
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala bine ingredientele de la miel iar apoi se sterg bine de tot cu prosoape de hartie. Se ia souvla (bat de metal tip frigaruie). Bucatile de miel se taie in bucati medii iar apoi se ...
Complexitate: Medie
Durata: 3 ore
|
Intra in cont
|