- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Se curata bine puiul,se spala si se usuca cu un stergar curat dupa care se trece prin faina. Intr-o tigaie antiaderenta se pun 2 - 3 linguri de ulei si se face o prajeala din morcov, ceapa si ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
oua,
branza,
costita,
faina,
rosii,
frunze de patrunjel,
ulei,
sare,
piper,
concentrat de ciuperci,
Mod preparare: In 2 castronele spargeti ouale. Condimentati cu sare, piper, concentrat si adaugati cate 2 lingurite de faina in fiecare. Amestecati cu un tel in forma de para (sau in blender).Intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Ingrediente:
vinete,
dovlecel,
cartofi,
ceape,
ceapa verde,
sare,
carne tocata,
oua,
marar,
pasta de tomate,
suc de rosii,
usturoi,
piper,
ienibahar,
cimbru,
Mod preparare: Carnea tocata se amesteca cu ceapa, marar, sare,piper,ienibahar, cimbru dupa gust si se caleste cateva minute.Cand s-a racorit se amesteca cu un ou pentru a se lega compozitia si o lingura de pasta ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se curata pastravii, se spala si se fierb in zeama in care au fiert feliile de morcov, 20 de minute, la foc mic. Se scot cu atentie ca sa nu se sfarame.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie in forma de bara si se prajesc intr-o baie de ulei infierbintat. Cand sunt gata prajiti, se scot cu paleta, se asaza pe un platou si se sareaza (se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
rata,
unt,
jambon,
sare,
piper,
mere,
usturoi,
cimbru,
patrunjel,
miez de paine,
oua,
inima de rata,
ficat de rata,
Mod preparare: Se curata rata de fulgi si intestine. Se curata merele si se toaca, apoi se toaca ceapa, usturoiul, jambonul, ficatul si inima. Se amesteca cu restul ingredientelor pentru umplutura.Se umple ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
pulpa de curcan,
ceapa alba,
ulei,
lamai,
vin alb,
sare,
masline,
piept de curcan,
piper,
foi de dafin,
enibahar,
Mod preparare: Ceapa tocata marunt o calesti usor in ulei. Carnea o rumenesti usor, uniform. Le asezi altenativ intr-un vas (ceapa si carne), condimentezi, storci lamaia,dai la cuptor. Cand se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Condimentati pulpele cu ingredientele de mai sus,apoi asezati-le in tava dupa care le stropiti cu putin ulei si un strop de apa.Acoperiti tava in totalitate cu staniol si bagati-le la cuptor circa 30 ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Ciupercile curatate si taiate se inabusa impreuna cu costita taiata cuburi. Se amesteca cu un sos alb. Se adauga cascavse gusta de sare. Se rumeneste intr-un graten.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
|
Intra in cont
|