- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Untul se lasa sa se inmoaie, se pune intr-o punga curata, se modeleaza in forma de dreptunghi cu grosimea de un deget si se da la frigider. Din faina, drojdie, lapte, sare si zahar se modeleaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se incinge cuptorul la 175 gradeC.Se strapunge fiecare cartof de doua ori, cu varful unui cutit.Se coc cartofii aprox. 50 minute, pana cand se inmoaie.Se lasa deoparte la racit, ca sa poata fi tinuti ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ingrediente:
macrou,
ceapa,
otet,
apa,
sare,
foi de dafin,
piper boabe,
boabe mustar,
ienibahar,
coriandru,
Mod preparare: Pestele congelat se curata, se spala si se taie bucati mici, se sareaza. Ceapa se taie pestisori. Separat se amesteca otetul, apa (cat otet, atata apa) si mirodeniile si sarea, dupa gust. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Ardeii se coc, se curata de samburi si pielita si se rup/taie fasii (ca niste paste late).In uleiul incins se caleste ceapa taiata marunt, se adauga apoi si rosiile taiate cubulete. Dupa vreo ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Pestele curatat si spalat se sareaza si pipereaza.Se presara si putin cimbru.Rosiile se decojesc si se toaca marunt impreuna cu ceapa si usturoiul.Se omogenizeaza si se toarna peste peste.Se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se amesteca intr-un castron faina, zaharul, sarea, laptele si coaja de lamaie pina se omogenizeaza. Se adauga albusurile batute spuma, cu care se amesteca usor. Se pune compozitia intr-un ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Vinetele le taiem in rondele de cca 1/2 centimetru le spalam si le punem intr-un castron cu apa si sare timp de 1 ora.Apoi le scoatem si le scurgem de apa bine, bine pe un servet de bucatarie.Punem ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 25 minute
Mod preparare: Apa rece cu putina sare se toarna sub ceaun si se pune pe foc sa fiarba.Cand incepe sa clocoteasca se ia malaiul cu mana stanga si se toarna in ploaie in apa, iar cu mana dreapta se tine facaletul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala bine cartofii si se fierb cu coaja. Cand sunt fierti, se curata si se taie felii nu prea groase. Intr-o tava smaltuita sau intr-o cratita se aseaza un rand de cartofi, se presara ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Zarzarele se apala se curata de codite si se pun la fiert la foc mic intr-o oala cu apa. Apa trebuie sa depaseasca zarzarele cu 3 degete. Se fierb bine si se dau prin sita sa treaca pulpa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|