- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sare
Ingrediente:
carne de pui,
ceapa,
morcovi,
radacina de telina,
sare,
patrunjel verde,
orez,
leustean verde,
rosii,
Mod preparare: Carnea se fierbe in apa cu sare, apoi se adauga morcovii, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga rosiile si orezul, leusteanul verde si patrunjel.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se scot oasele pestelui cu un cutit ascutit si se cresteaza pentru a fi impanat cu opt felioare dintr-o lamaie curatita de coaja si de camasa alba. Se da sare si putin piper si se aseaza intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Merele si rosiile se dau prin razatoare, ceapa se toaca marunt si se adauga restul ingredientelor.Se fierbe o ora si jumatate (pana scade). Se pune la borcan si se leaga a doua zi.
Complexitate: Mica
Durata: 4 ore si 20 minute
Mod preparare: Se curata prazul de mustati si de frunze, se taie in doua pe lung si se spala. Tulpinile se taie apoi pe lat, in inele de 1 cm latime. Se calesc intr-o lingura de unt topit, pus sa se incing ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Ingrediente:
paste,
ciuperci,
ceapa,
morcovi,
ulei,
sare,
piper,
boia,
lapte,
faina,
apa,
patrunjel verde,
Mod preparare: Intr-o cratita se pune apa la fiert cu putina sare si ulei si cand clocoteste apa si pun pastele, cand sunt fierte se pun intr-o strecuratoare si se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga de apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
rosii,
sare,
piper negru,
ceapa,
oua,
pesmet,
ulei de masline,
patrunjel verde tocat,
usturoi,
zeama de lamaie,
Mod preparare: Se spala rosiile, se sterg si se taie felii groase de 5 mm.Se aseaza cateva felii una langa alta pe un platou mic si ingust si se presara cu sare si piper dupa gust. Peste rosii se pune un ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se fierbe laptele cu zaharul vanilat si putina sare, apoi se lasa sa se raceasca.Intr-un castron mai mare se bat ouale intregi cu cele 5 linguri de zahar.Se bat pana ce amestecul creste si devine ca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Din faina, jumatate de ou si putina apa se prepara o coca mai moale decat cea de taitei care se framanta pe o planseta, apoi se intinde intr-o foaie subtire. Se taie foaia in patrate cu latura ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se curata, se desface buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare si putin otet.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie complet, nu sa se farame.Se scurge apa, se clateste tot cu apa calda si se lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Fierbi cartofii in coaja, iar sfecla o coci la cuptor.Dupa ce s-au fiert si copt legumele, le cureti, le tai cubulete sau betisoare, dupa cum iti place .Torni uleiul si adaugi zeama de lamaie si sare ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|