- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Pestele se spala si se zvanta de apa.Ungeti o tava de copt cu o lingura de unt topit si asezati pestele.Amestecati smantana, restul de unt topit, ceapa, mararul uscat, sarea, cimbrul si piperul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se curata varza si se stropeste fiecare frunza cu apa sarata, in care s-a diluat putin otet. Se da prin masina de tocat salamul, apoi se amesteca tocatura cu oul, painea muiata in apa si bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
carne tocata vita,
carne tocata porc,
ceapa,
usturoi,
sare,
piper,
cimbru,
menta,
pesmet,
oua,
paine,
ulei de masline,
Mod preparare: Usturoiul si ceapa le toci si le adaugi la carnea tocata pui condimentele sare, piper, cimbru, menta painea o storci bine de apa si o adaugi peste carne pui si cele 2 oua pui si ulei de masline si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
conopida,
dovlecei,
morcovi,
cartofi,
mazare,
ceapa,
rosii,
ulei de masline,
patrunjel,
delikat,
sare,
piper,
faina,
smantana,
Mod preparare: Legumele se curata si se spala. Doi morcovi se rad pe razatoarea mare si doi se taie bucati mici sau ronele. Doi dovlecei se rad pe razatoarea mare si doi se taie patratele. Cartoful ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se amensteca intrun bol smantana cu patrunjelul tocat marunt,sare, piper si putin rozmarin.Se tine in frigider.
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Mod preparare: Ceapa se spala, se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie punem ulei si sotam usor ceapa. Adaugam legumele mexicane si lasam la inabusit. Cand acestea s-au inmuiat, punem intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Prosciutto sau baconul le faramitam in robotul de bucatarie,amestecam cu faina, sarea, untul sau untura topite, apa cu drojdia (maia), zaharul.Punem coca la crescut cam 50-60 minute.Dupa ce a crescut ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Mod preparare: Se curata 5 morcovi mai mari, se rad pe razatoarea mica, dupa care se storc de tot sucul lor. 2 bucati de praz se spala bine si se taie in lungime, apoi in jumatati de rondele foarte fin taiate. ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Se fierb ouale 3 minute, se racesc in apa rece, apoi se decojesc si se taie in jumatate pe lung.Se scoate galbenusul si se pune intr-un castron, se scoate un galbenus de ou si se pune separat, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Pieptul de pui dezosat, se bate, si se pipereaza. Rosiile se taie si se calesc, in sucul lor si putin ulei. Se adauga puiul, se condimenteaza si se aduga usturoiul feliute subtiri.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|