- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu sare
Retete culinare care contin sareMod preparare: Drojdia se inmoaie cu sarea in apa calduta si se amesteca cu faina si uleiul. Se lasa 10 minute si se intinde o foaie subtire, subtire. Se lasa inca 10 minute si apoi se taie dreptunghiuri d ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
cartofi,
morcovi,
castraveti murati,
ciuperci,
mazare,
conopida,
pastarnac,
piept de pui,
oua,
mustar dulce,
ulei,
ardei rosu,
masline,
salata verde,
piper,
patrunjel,
sare,
Mod preparare: Se curata si se pun la fiert (intregi) impreuna: cartofii, morcovii si pastarnacul, in apa cu un praf de sare. Conopida se spala si se fierbe separat (pentru ca este mai voluminoasa) tot in apa cu sar ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
lamaie,
sare de lamaie,
ulei,
apa minerala,
marar,
patrunjel verde,
piper macinat,
sare,
Mod preparare: Se mixeaza uleiul intr-un vas de inox sau portelan cu sucul de lamaie, apa minerala, sarea si piperul. Se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt si se continua mixarea pana la omogenizarea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se bat 4 albusuri cu zaharul si praful de sare pana se face spuma. Se aduga galbenusurile treptat, apoi faina in ploaie si se amesteca foarte usor de jos in sus pana incorporam toata faina.Intre ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Mod preparare: Se spala puiul, se portioneaza, se condimenteaza.Cartofii se curata, dupa care se taie feliii. Puiul si cartofii se pun intr-un vas jena. Nu se adauga ulei si nici apa.
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Cartofi de marime mijlocie, bine curatati si ne curatati de coaja se fierb acoperit cca 30 min, in apa clocotita cat sa-i cuprinda. In apa se pune o lingurita de sare ca sa nu se sdrobeasca. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se curata spanacul, se spala foarte bine sa nu ramana pamant si se pune la fiert. Dupa circa 10 minute, se scurge si se paseaza. Separat, se ingalbeneste putin faina in unt si se stinge cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Puiul se va taia bucati, se aseaza intr-un vas cu capac.Se condimenteaza si se introduce la cuptor 15 minute, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, sparanghelul, sucul de rosii, usturoiul si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Andivele se curata, se spala si se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg si se aranjeaza intr-o forma unsa cu unt, in straturi alternative de andive, smantana, parmezan ras, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se spala oasele, se sparg in lungime cu satarul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc impreuna cu ceapa. Se lasa sa se fiarba 2-2 1/2 ore, dupa care se strecoara. Se topesc 3/4 din grasime ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 55 minute
|
Intra in cont
|