Retete culinare care contin rosii

FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME
Mod preparare: Se spala pestele, se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu cateva picaturi de sos de peste.Dovleceii si rosiile se taie rondele.Intr-un vas se pune jumatate din cantitatea de dovlecei si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Varza dulce cu piept de porc
Mod preparare: Varza dulce se toaca mai mare, se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se inmoaie.Intr-un ceaun sau vas de tuci se pune ceapa tocata la calit in ulei, morcovii feliati si varz ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Salata mixta
Mod preparare: Spalati rosiile, stergeti-le cu un servet si taiati-le in 4. Curatati de coaja castravetele si taiati-l cubulete, iar ceapa curatata tocati-o marunt.Puneti toate legumele intr-un castron, puneti ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Tocana cu carne de oaie
Mod preparare: Carnea se spala, se portioneaza cate 2-3 bucati la portie si se inabusa in ulei cu adaos de apa. Cand este gata, se scoate in alt vas. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt; ardeii se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Musaca cu carne de curcan
Mod preparare: Se pregateste carnea pentru musaca. Vom toca carnea la robot sau la blender. Vom praji putin ceapa in ulei din samburi de struguri, ardeiul taiat felioare, cu vegeta fara sare. Se tine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ghiveci de vinete
Mod preparare: Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga usturoiul tocat, ardeii, gogosarii ...
Complexitate: Mica
Durata: 7 ore
OMLETA SPANIOLA
Ingrediente: ou, carnati, cartofi, rosii, branza, ulei, verdeata,
Mod preparare: Taiati bucatele de carnat, un cartof mic, tot in cubulete, o rosie in felii mici.Puneti la prajit acest amestec, intr-o tigaie cu putin ulei.Adaugati si putina branza, cat sa dea gust.Dupa ce amestecu ...
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Rulouri de piept de pui cu cartofi
Mod preparare: Se taie pieptul de pui incepand din mijloc spre margini, desfasurandu-l ca o foaie mai grosuta. Procedati la fel si cu al doilea. Pe un fund de lemn uns cu cateva picaturi de ulei de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Pasta Italiana
Mod preparare: Macaroanele le fierbi, pana aproape sunt gata. Le speli in apa rece, le pui in oala si torni sosul de mai jos. Le lasi pe foc 2 min. si mesteci intr-una. Cand le servesti, le presori ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ciorba cu perisoare din peste
Mod preparare: Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si faina. Se framanta bine. Din acest amestec se formeaza mici perisoare care se tavalesc prin fain ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 m