- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu rosii
Retete culinare care contin rosiiMod preparare: Merele si rosiile se dau prin razatoare, ceapa se toaca marunt si se adauga restul ingredientelor.Se fierbe o ora si jumatate (pana scade). Se pune la borcan si se leaga a doua zi.
Complexitate: Mica
Durata: 4 ore si 20 minute
Ingrediente:
rosii,
sare,
piper negru,
ceapa,
oua,
pesmet,
ulei de masline,
patrunjel verde tocat,
usturoi,
zeama de lamaie,
Mod preparare: Se spala rosiile, se sterg si se taie felii groase de 5 mm.Se aseaza cateva felii una langa alta pe un platou mic si ingust si se presara cu sare si piper dupa gust. Peste rosii se pune un ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Ardeii se coc, se curata de samburi si pielita si se rup/taie fasii (ca niste paste late).In uleiul incins se caleste ceapa taiata marunt, se adauga apoi si rosiile taiate cubulete. Dupa vreo ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Pestele curatat si spalat se sareaza si pipereaza.Se presara si putin cimbru.Rosiile se decojesc si se toaca marunt impreuna cu ceapa si usturoiul.Se omogenizeaza si se toarna peste peste.Se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
oua,
branza,
costita,
faina,
rosii,
frunze de patrunjel,
ulei,
sare,
piper,
concentrat de ciuperci,
Mod preparare: In 2 castronele spargeti ouale. Condimentati cu sare, piper, concentrat si adaugati cate 2 lingurite de faina in fiecare. Amestecati cu un tel in forma de para (sau in blender).Intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Se taie rosia in doua, in forma de stea. Se da branza pe razatoare, presarandu-se peste jumatatile de rosii.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
rosii,
Mod preparare: Se spala rosiile, se strivesc si se dau prin sita inoxidabila.
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
ciuperci,
ceapa,
usturoi,
rosii,
marar,
sare,
scortisoara,
pesmet,
digesta praf,
otet,
vin,
zeama de lamaie,
cuisoare,
piper,
condimente,
Mod preparare: Ciupercile se spala, se scot usor cotoarele si se curata negreala din "palarii".Se tin 10 minute in apa cu putin otet, dupa care se clatesc si se lasa la zvantat.Cotoarele se toaca marunt si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se fierbe fasolea in apa fierbinte sarata pina se inmoaie. Se scurge bine, se amesteca cu ulei, otet si usturoiul pisat. Se lasa acoperit timp de 2 ore sa se raceasca si sa se imbibe bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Ingrediente:
piper,
sare,
cimbru,
verdeata,
boia de ardei,
vin alb,
lamaie,
ulei,
ardei,
usturoi,
bulion,
rosii,
ceapa,
peste,
Mod preparare: Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine. Se spala, se fac portii, se sareaza si se presara cu piper. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga printre peste ceapa si ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|