- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu rosii
Retete culinare care contin rosii
Ingrediente:
curry,
piper,
sare,
ulei de masline,
spanac,
rosii,
ceapa,
dovlecei,
orez,
fructe de mare,
Mod preparare: Fructele de mare se fierb 10 minute in apa cu sare si condimente.Dovleceii se spala si se curata si se taie marunt.Ceapa se toaca marunt.Spanacul se spala, se curata si se opareste.Rosiile se spala ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ardei,
castraveti,
rosii,
salata,
ceapa,
ceapa verde,
ridichi,
otet,
ulei de masline,
sare,
Mod preparare: Se spala legumele.Se taie feliute.Se pun intr un castron, se adauga sare.Se amesteca usor, se adauga otetul dupa gust, se amesteca si la sfarsit se adauga uleiul.
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Cand a dat in fiert se adauga morcovul, ardeiul, ceapa tocate ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ingrediente:
maruntaie de miel,
ou,
ceapa,
morcov,
pastarnac,
radacina de patrunjel,
rosii,
sare,
apa,
zeama de varza,
orez,
patrunjel,
marar,
Mod preparare: Se curata, se spala zarzavatul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc. In cazul cand sunt oase ramase de la mincare, se spala si se fierb mai intai, apoi se ia spuma, dupa care se introduce ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se curata rosiile de coaja si se dau pe razatoare. Se pun la fiert si se adauga treptat sare, ulei, piper, cimbru. Intre timp se piseaza usturoiul, se pune sare si se freaca cu ulei.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se intinde branza de vaci peste feliile de franzela, intr-un strat uniform. Se garniseste cu rosia taiata felii.
Complexitate: Mica
Durata: 7 minute
Ingrediente:
ardei iuti,
cepe,
usturoi,
carne tocata de vita,
oregano,
chimen,
rosii,
bulion,
fasole boabe,
supa de legume,
piper,
sare,
ulei,
Mod preparare: Ceapa tocata se caleste citeva minute in ulei. Se adauga carnea tocata si usturoiul presat si se lasa 15 minute pe foc.Se condimenteaza carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adauga ardeiul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
peste,
usturoi,
ardei iute,
ardei gras,
ulei,
otet,
rosii,
tulpini de telina,
patrunjel,
boabe de piper,
foaie de dafin,
sare,
Mod preparare: Pestele se viscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioarele inotatoare si oasele mari apoi se taie pe transversala si se presara cu sare grunjoasa. Se frige pestele pe gratarul ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Ingrediente:
rosii,
ceape,
iaurt,
telemea,
parizer,
usturoi,
ulei,
otet de mere cu miere,
marar verde,
Mod preparare: Se spala si se taie rosiile, ceapa (rondele), branza si parizerul (cubulete).Se pregateste sosul iutar.Se adauga intr-un bol iaurt, usturoi, ulei, otet de mere cu miere si marar verde.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
crap,
ceapa,
ulei,
rosii,
sare,
piper,
patrunjel verde,
lamaie,
faina,
pasta de tomate,
vin alb,
Mod preparare: Bucatile de peste se introduc la cuptor intr-o tava cu 100 ml de ulei si se frig. Ceapa se inabusa in 50 ml de uleii 100 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa,rosiile taiate cubur ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|