Retete culinare care contin rosii

Salata de cartofi
Mod preparare: Fierbem cartofii in coaja (20-25 minute) cu multa sare. Ouale se fierb dupa care se pun in apa rece. Amestecam smantana cu maioneza si laptele, adaugam castravetii tocati marunt, patrunjel s ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ciorba taraneasca din legume
Mod preparare: Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, radacina de patrunjel , pastarnacul, ceapa, ardei grasi, cartofii si varza inabusite in ulei.Cand legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pilaf de orez cu legume
Mod preparare: Curatati puneti la fiert intr-un litru de apa morcovul, dovlecelul, ceapa si concentratul de pui/legume. Lasati sa fiarba la foc mic, cu capac, 20 de minute.Intre timp puneti la calit intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Sarmale cu jambon afumat
Mod preparare: Taiati jambonul bucati (dupa ce ati indepartat soriciul) si tocati-l, apoi amestecati cu carnea tocata. Puneti la calit intr-o tigaie antiaderenta in ulei ceapa tocata marunt, condimentati cu piper, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Friptura la tava cu legume
Mod preparare: Se aseaza toate intr-o tava cu putin ulei, apa si condimente pentru pui.Se da la cuptor. 
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
MACROU CU LEGUME LA CUPTOR, IN FOLIE DE ALUMINIU
Mod preparare: Macroul se curata, se spala si se condimenteaza dupe gust, apoi se unge cu putin ulei de masline si se aseaza pe folia de aluminiu unsa cu ulei in prealabil pentru a nu se lipi macriul de ea.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pui cu conopida
Mod preparare: Se prajesc bucatile de pui in ulei bine incins. Intr-o cratita se rumeneste faina, se adauga ceapa taiata marunt, boia de ardei si se stinge cu apa calda. Se pune carnea si se lasa sa dea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Salata Picanta Machu-Pichu
Mod preparare: Carnea se taie in fasii subtiri, separat se bat oualele cu faina, laptele si untul se pun pe foc si se lasa sa scada cand s-a ingrosat se pune si cascavalul, rezulta un sos bechamel prin care se trec ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
MUSACA DE VINETE SI MORCOVI
Mod preparare: Vinetele se spala, necuratate, se taie bucati, se sareaza, se lasa 20-30 minute.Apoi se spala,se usuca, se prajesc.Morcovii, curatati, se taie rondele, se prajesc.Rosiile, se spala, se dau prin ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore