Retete culinare care contin pulpe

Pui cu miere
Mod preparare: Se spala puiul si se pune intr-un vas adanc.Intr-o oala separat se pune mierea pe foc pentru a se lichefia impreuna cu visinata, lingura de ulei si lingura de seminte.Cand devine toata compozitia ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Ciorba de pui
Mod preparare: Se pune carnea de pui la fiert cu vegeta, legumele se taie cubulete si se pun la calit.Dupa ce sunt calite se adauga la fiert alaturi de pui.Dupa ce sa fiert carnea se adauga galbenusul de ou si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pulpe cu vin
Mod preparare: Pulpele curatate, spalate, se usuca in prosop,se aseaza in Dubletta incinsa cu ulei. Condimentam, adaugam usturoiul, lasam sa se rumeneasca foarte putin pe ambele parti, adaugam vinul. Dupa ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Friptura de pui la cuptor cu legume
Mod preparare: Carnea se portioneaza in bucati mai mici,pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pulpele se cresteaza, iar apoi se condimenteaza.Se ia un vas de jena, se unge cu untul,  se pune mararul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Friptura de berbecut
Mod preparare: Se curata usturoiul si ardeiul se taie fasii subtiri.Carnea de berbecut dupa ce a fost curatata si spalata bine, se pune intr-o cratita sau tava unsa cu putin ulei. Pulpa se sareaza si pipereaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Pulpe  umplute
Mod preparare: Scoatem pielea de pe pulpe cat mai bine (sa iasa intreaga),dezosam si tocam carnea.O amestecam cu ardeii taiati cubulete,ciupercile, smantana,potrivim de sare si punem putin cimbru.Apoi umplem pielea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Pulpe dezosate cu bere neagra
Mod preparare: Se spala pulpele si se aseaza intr-un vas termorezistent peste un strat format din ceapa taiata rondele subtiri si amestecata cu busuiocul.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se adauga sosul de soia ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pulpe de pui pe sare
Ingrediente: pulpe, maioneza, sare grunjoasa,
Mod preparare: Maioneza de usturoi: 5 catei de usturoi se piseaza in mojar si se amesteca cu 2 linguri ulei, 1 lingurita mustar, cimbru, piper si un praf de sare.Se ung pulpele fara piele cu maioneza din belsug si s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 minute
Pulpe crocante si picante
Ingrediente: ou, pulpe, pesmet, cascaval, faina, boia iute, ulei, sare, piper,
Mod preparare: Se pun pulpele la fiert in apa cu putina sare.Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu pesmetul si restul condimentelor. Separat intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
PULPE CU SOS DE ROSII
Mod preparare: Ceapa o toci marunt (partea alba si jumatate din frunze) si o pui la calit in putin ulei. Cand s-a inmuiat, adaugi puiul curatat bine.Lasi pe foc pana cand pulpele s-au rumenit frumos, amesteci ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora