- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu praz
Retete culinare care contin prazMod preparare: Cartofii ii curatam si-I taiem cubulete. Branza, rosia si gogosarul le taiem tot cubulete. Prazul il feliem iar slata o rupem in bucatele. Punem totul intr-un bol, adaugam iaurtul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
cartofi,
sare,
praz,
unt,
codite de ceapa,
piper,
mar,
morcov,
smantana,
hrean,
zeama de lamaie,
zahar,
scrumbie,
Mod preparare: Se curata cartofii.Se taie bucatele si se fierb circa 10 minute in apa cu sare. Prazul curatat se taie rondele si se prajeste 5 minute in unt, impreuna cu cartofii scursi. Se incorporeaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
pulpe de pui,
morcovi,
paste tagliatelle,
praz,
patrunjel,
supa de pui,
zeama de lamaie,
piper,
sare,
Mod preparare: Carnea de pui se curata, se spala, se strege cu un servet absorbant si se taie bucati mici (fasii).Morcovul se curata, se spala, se taie in doua sau trei, dupa care se taie fasii subtiri.Prazul curata ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
praz,
fire ceapa,
usturoi,
morcovi,
frunze patrunjel,
ghimbir,
amidon,
smantana,
cascaval,
zeama de lamaie,
ulei,
sare,
piper,
Mod preparare: Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam si ceapa verde si usturoiul si le taiem marunt.Morcovul curatat il dam pe razatoarea cu gauri ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
faina,
unt,
zeama de lamaie,
apa,
bacon,
praz,
otet alb,
lapte,
ou,
cascaval ras,
piper negru,
verdeata,
Mod preparare: Se incinge cuptorul la 210gr. si se unge cu unt topit sau cu ulei o forma rotunda, nu prea adanca (diametrul: 23 cm). Pentru aluat: se freaca (intre palme sau in robot) faina cu untul si cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Fasolea se fierbe timp de 10 minute, dupa care apa se arunca, fasolea se spala in mai multe ape reci si se pune din nou la fiert.In oala sub presiune se adauga fasolea, o ceapa, apa cat sa depaseasca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Peste pulpe se pune sare si piper se fac gauri in pulpe si in fiecare se pune care un catel de usturoi. In tava punem pulpele de pui, cartofii , morcovii si prazul. Punem sare si piper si da ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
frunze de salata,
rosii,
castravete,
praz,
ardei,
batog afumat,
somon,
ou,
ulei de masline,
otet balsamic,
sare,
Mod preparare: Salata rupta marunt, se aaza pe un platou, peste care se asaza felii de rosii, felii de castravete, praz tocat marunt si feliile de ardei.In jurul salatei se aseaza felii de ou.Se orneaza cu bucati ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se curata prazul si se spala, apoi se taie in bucati de 5 - 6 cm lungime. Bucatile se fierb in apa clocotita cu sare. Cand s-au inmuiat se pun intr-o tava de iena tapetata cu unt.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Morcovii se rad si se amesteca cu varza murata taiata fideluta, prazul taiat rondele, uleiul, maslinele si cimbrul pisat. Se pune totul pe o salatiera si se decoreaza cu marar sau patrunjel.
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
|
Intra in cont
|