- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu portocale
Retete culinare care contin portocaleMod preparare: Puiul se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu curry, piper si condiment de pui.In interiorul puiului se pune un mar. Intr-o tava se pune sarea mare si puiul deasupra si se pune in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Portocalele se curata de coaja si se desfac in felii care se taie in doua fiecare. Merele se spala si se taie cubulete (necuratate de coaja). Bananele se taie si ele cubulete, iar fructele ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Blatul de tort se feliaza in 3 bucati si se insiropeaza cu suc de ananas. Pe un platou se aseaza prima bucata de blat (baza) insiropata, pe care punem un strat de crema de nutela, un strat de ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Vinul rece se pune intr-un recipient (carafa mare de sticla). Se adauga zaharul, lamaile si portocalele taiate felii, scortisoara, piersicile si perele curatate de coaja si taiate bucati mari. ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Zaharul se fierbe cu cele 3 cesti de apa pana se topeste. Intre timp, se pregateste o ceasca esenta de ceai rusesc foarte concentrat. Se amesteca cu siropul racit, cele doua sticle de apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Dau pe blender 2 minute portocalele decojite si semintele de rodieAdaug mierea si apa. Este un suc foarte sanatos, contine multa vitamina "C".
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Se fierbe zaharul in 3/4 l apa, pana ramine 1/4 l din compozitie. Dupa ce se ia de pe foc, se stoarce in el zeama celor 6 lamai si celor 3 portocale. Se bate bine pine se face ca o spuma, la care se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Puneti intr-un blender sau mixati intr-un bol banana, capsunile, zeama de lamaie si mierea.Opriti cand amestecul devine perfect omogen si da-ti la frigider la racit. Curatati de coaja celelalte ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ingrediente:
oua,
zahar,
faina,
praf copt,
zahar vanilat,
lamaie,
coaja de lamai,
apa,
budinca de vanilie,
lapte,
capsuni,
afine,
zmeura,
portocale,
kiwi,
gelarina transparenta 10 g,
rom,
Mod preparare: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul (150 g) si zeama de lamaie. Apoi se adauga si galbenusurile si se continua sa se bata.In spuma rezultata se adauga treptat apa si faina amestecata ...
Complexitate: Medie
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se curata fructele.Se spala apoi se tau in cuburi.Se pun in blendar impreuna cu apa, se amesteca bine apoi se poate servi.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
|
Intra in cont
|