- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu portocale
Retete culinare care contin portocaleMod preparare: Se pune sa se topeasca 250 gr. zahar in jumatate litru de vin alb bun. Se adauga zeama de la 6 portocale mijlocii, putina coaja de portocala si 10 foi de gelatina, muiata cu 2-3 linguri de apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se face un aluat care se lasa la frigider jumatate de ora.Intr-un bol se pun 7 oua, 5 galbenusuri, zeama de la porocala si lamaie, coaja de lamaie si zaharul si se bat pana se omogenizeaza.Se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
unt,
ou,
zahar pudra,
cacao neagra,
zahar tos,
faina,
apa,
coaja de portocala,
zahar vanilat,
ciocolata neagra,
portocale,
zahar,
Mod preparare: Crema:Se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa si se pune la foc mic sa se topeasca.Se lasa apoi deoparte sa se raceasca.Se freaca untul spuma cu zaharul pudra si se adauga pe rand cele 6 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 50 m
Mod preparare: Galbenusurile, zaharul, esenta si zeama unei portocale le dai la fiert in baie de abur. In zeama unei portocale dizolvi faina si adaugi in compozitia usor indesita la baie de abur pana obtii o ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
gelatina,
ou,
lapte,
faina,
zahar,
frisca,
esenta de vanilie,
piscoturi,
stafide,
compot de ananas,
kiwi,
portocale,
Mod preparare: Gelatina se pune intr-o cescuta cu o parte din zeama de compot, sa se umfle minim 10 minute. [nu va speriati daca gelatina isi va schimba starea]Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
morcovi,
ridichi,
dovlecei,
conopida,
mazare,
portocale,
lamai,
coriandru,
sare,
piper,
ulei de masline,
fire de praz,
Mod preparare: Se curata legumele, se spala si se taie in felul urmator: morcovii, ridichile si dovleceii in doua, pe lung, prazul bucati mai mari, iar conopida se rupe buchetele.Se lasa sa fiarba inclusiv mazarea i ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Se taie fructele cubulete.Se adauga vinul si pe deasupra se orneaza cu alunele rasnite si cateva mure.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
ou,
zahar,
lapte,
gelatina,
frisca,
esenta,
piscoturi,
fructe de de sezon,
kiwi,
portocale,
smochine,
capsuni,
piersici,
Mod preparare: Zaharul si ouale intregi se bat cu mixerul pana se omogenizeaza compozitia care se adauga peste 250 ml lapte intr-o cratita si se dau la foc. Gelatina se dizolva in restul de lapte (eu le mai ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se scoate coaja de la 3 portocale, se curata partea alba, se taie, se toarna deasupra coniacul si se lasa sa stea 10 zile la macerat, impreuna cu portocala intreaga. Se strecoara, se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
sare,
piper,
mere,
portocale,
scortisoara,
usturoi,
mustar,
varza rosie,
zahar,
ceapa,
ulei,
nucsoara,
miere,
Mod preparare: Se freaca rasa cu sare, piper pe dinauntru si pe dinafara.Se infoliaza si se lasa la frigider peste noapte.A doua zi se umple rata cu merele taiate felii, portocala, cateii de usturoi, care se ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
|
Intra in cont
|