Retete culinare care contin porc

Rulada aperitiv si oameni de zapada
Mod preparare: Pentru rulada aperitiv:Se pune intr-un castron ouale,amidomul,maioneza, faina si un praf de sare. Se mixeaza 3-4 minute apoi se pune compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Friptura de porc cu mustar si spanac
Mod preparare: Incingeti o tigaie cu doua linguri de ulei. Prajiti feliile de porc bine batute inainte si fara grasime, pe rand. Le scoateti si le scurgeti pe o hartie de bucatarie.In aceeasi tigaie ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Costite mexicane
Ingrediente: porc, rosii, usturoi, miere,
Mod preparare: Sucul de rosii se amesteca cu usturoiul zdrobit si mierea.Cu aceasta compozitie se ung costitele, care apoi se frig pe gratarul incins timp de 20 minute.Din cand in cand se mai ung cu sosul pregatit.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Gaina umpluta
Mod preparare: Se curata si se goleste gaina cu atentie sa nu se rupa pielea. Se face o tocatura trecand de doua ori prin masina carnea de porc, carnea de vitel, sunca, slanina si ficatul gainii. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Carne in manta de varza
Mod preparare: Carnea se spala, se usuca si se condimenteaza cu sare si piper. 10-12 frunze mari de varza se spala si se oparesc in apa sarata apoi se lasa la scurs. Pateul se amesteca cu verdeturile tocat ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Coaste de porc la cuptor
Mod preparare: Se iau 3 kg piep de porc impanat, se portioneaza , se pun intr-o tava, se condimenteaza cu piper si se pune Maggi Secretul Gustului Intensavor. Se mai adauga o cana de apa si se baga la cuptor ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Piftie de porc
Mod preparare: Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se parlesc la flacara). Picioarele se taie in doua pe lungime, iar capul se sparge cu satarul. Se asaza intr-o oala ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Frigarui de pui
Mod preparare: Se taie cubulete toate ingredientele.Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu uleiul de masline, sarea si piperul.Dupa ce au fost condimentate ingredientele, se pun pe bete.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Fasole verde scazuta cu cotlet
Mod preparare: Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika si cimbru.Intr-o cratita (oala de fiert sub presiune) puneti 30 ml ulei si prajiti cotletul intreg pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ceafa la gratar cu cartofi noi
Ingrediente: porc, cartof, sare, piper, boia, ulei, patrunjel,
Mod preparare: Ceafa se bate bine intr-o punga de nylon ca sa nu se faca mizerie, apoi se sareaza, pipereaza si se face cu boia. Cartofii noi se curata si se taie in patru. Se pun la fiert de 1/2 cu putina ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora