- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu peste
Retete culinare care contin peste
Ingrediente:
peste,
morcovi,
ulei,
otet,
foi de dafin,
bulion,
zahar,
vegeta,
patrunjel,
ceapa,
piper,
ghimbir,
mirodenii,
Mod preparare: Se aseaza astfel: 1 rand de morcovi+ ceapa taiata (eu pun si o jumatate de telina cubulete), un rand de peste (se tot repeta).Se pune intr-o oala sub presiune cam 50 de minute de cand incepe sa ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se curata pestele, se spala bine, iar in interior se adauga mazarea, fasolea verde, usturoiul, si condimentele. Se pune in tava inconjurat de un pat de cartofi taiati felii. Se adauga ulei s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
paste,
sare,
piper,
ulei,
ardei iute,
lamai,
conopida,
morcov,
peste,
zeama de lamaie,
vin alb,
scortisoara,
cocos,
amidon,
Mod preparare: Pastele se fierb in apa cu sare, iar apoi se trec printr-un jet de apa rece si se amesteca cu o lingura de ulei.Conopida spalata se rupe in buchetele mici.Morcovii curatati se taie rondele.Ardeiul iut ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
peste,
ceapa,
ardei gras,
apa,
ou,
rosii,
hrean,
leustean,
marar,
patrunjel,
sare,
piper,
corcoduse,
Mod preparare: Se pun intr-o oala la foc ceapa tocata marunt si apa. Cand ceapa este aproape fiarta, se adauga ardeii taiati subtiri, rosiile curatate de pielite si simburi si pestele curatat, spalat si taiat i ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
peste,
usturoi,
ardei iute,
ardei gras,
ulei,
otet,
rosii,
tulpini de telina,
patrunjel,
boabe de piper,
foaie de dafin,
sare,
Mod preparare: Pestele se viscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioarele inotatoare si oasele mari apoi se taie pe transversala si se presara cu sare grunjoasa. Se frige pestele pe gratarul ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Se pot prepara inabusit salaul, stiuca, mihaltul, crapul, nisetrul, cega, pastruga. Pestele se curata, se spala, se taie felii si se pune in cratita pe un singur rand, se toarna apa in asa fel ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Spelii pestele in apa rece ,il sarezi, apoi il stropesti cu putin vin.Pui uleiul obisnuit la incins in tigaie si adaugi 1-2 linguri de ulei de masline, apoi dai pestele prin faina alba si il pui in ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Pestele curatat se taie bucati si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Ceapa taiata felii foarte subtiri se inabusa cu ulei, pana se topeste si cu rosiile felii sau bulion, cu sare, piper. ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se fierb feliile de zarzavat impreuna cu foaia de dafin. Cand sunt aproape fierte, se pune pestele curatat si spalat si sarea, cu care se lasa sa fiarba inca 10-20 minute la foc incet. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
piper,
sare,
cimbru,
verdeata,
boia de ardei,
vin alb,
lamaie,
ulei,
ardei,
usturoi,
bulion,
rosii,
ceapa,
peste,
Mod preparare: Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine. Se spala, se fac portii, se sareaza si se presara cu piper. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga printre peste ceapa si ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|